ماماها؛ اولین حلقه بخش سلامت و زنان جامعه هستند

انتشار محتوا: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۶:۰۰ قبل از ظهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین بزرگداشت روز جهانی ماما و تجلیل از ماماهای نمونه این دانشگاه گفت: ماماها از ارکان اصلی و مهم نظام سلامت و اولین حلقه بخش سلامت و زنان جامعه هستند.



به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی در این جلسه که در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، اظهار کرد: ماماها در رسیدن به دستاوردهایی مانند کاهش مرگ مادران باردار، نوزادان، کودکان کمتر از 5 سال؛ ترویج زایمان طبیعی، حذف کزاز نوزادان، واکسیناسیون، سوء تغذیه مادران و کودکان و ترویج تغذیه با شیر مادر بزرگترین نقش را در جامعه ایفا می‌کنند.
وی افزود: حضور ماماها در بیمارستان‌ها، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه‌های بهداشتی نقطه قوتی جهت افزایش کیفیت خدمات بهداشتی درمانی در حوزه مادران و نوزادان است.
معاون بهداشت دانشگاه از ماما به عنوان یک مشاور خوب برای خانواده‌ها یاد کرد و گفت: کار ماماها از زمانی که جنین در رحم می‌باشد شروع می‌شود و بعد از تولد، قبل از بلوغ، هنگام بلوغ، قبل از ازدواج و در تمام مراحل ادامه دارد و از این‌رو ماماها نقش اساسی و کلیدی دارند.
دکتر مرادی، افزایش جمعیت را یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بیان و ابراز کرد: اگرتمهیدات کافی صورت نگیرد، کشور ما در 30 سال آینده یکی از پیرترین کشورهای جهان خواهد شد و در همین راستا ترویج زایمان طبیعی و تشویق در جهت افزایش نرخ رشد جمعیت کشور یکی از مهمترین وظایف ماماها می‌باشد.
وی روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای جلب توجه مردم و مسئولان نسبت به جایگاه حرفه مامایی دانست و از خدمات ماماها در بخش‌های مختلف بهداشت و درمان قدردانی کرد.
پخش کلیپ، اجرای موسیقی، دکلمه، استندآپ کمدی، برگزاری مسابقه و تقدیر از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاهی و همچنین تجلیل از دانشجویان نمونه مامایی از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس