به همت واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه، 8944 مورد بازرسی در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی انجام شد.
به گزارش وبدا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و با هدف حفظ و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه همه ساله اجرایی میشود که امسال نیز از 20 اسفندماه 97 تا 20 فروردینماه 98 انجام شد.
دکتر ایرج مرادی با بیان اینکه این طرح باحضور بازرسان بهداشت در قالب 5 اکیپ بازرسی به صورت روزانه در دو نوبت صبح و عصر اجرا شد، اظهار داشت: در این راستا 8944 مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی خوردنی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی صورت گرفت.
وی افزود: انجام 1778 مورد کلرسنجی توسط دستگاههای پرتابل،1211مورد سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل در محل به صورت فوری و نمونهبرداری و ارسال 184 مورد ماده غذایی شامل انواع نان، بستنی، خورشت، کباب کوبیده و ... به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی از جمله فعالیتهایی است که در قالب طرح سلامت نوروزی اجرا شد.
دکتر مرادی با بیان اینکه در این مدت، تعداد 225 مورد کارت معاینه بهداشت برای کسبه صادر گردید، گفت: در مدت اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی، 1234 کیلوگرم انواع مواد غذایی در 447 مرحله کشف و امحاء گردید و 63 پرونده نیز به منظور رسیدگی به تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی افزود: در این مدت 177 مورد نمونهبرداری از آب شرب مناطق شهری و روستایی تهیه و به منظور بررسی به آزمایشگاه میکروبولوژی آب و فاضلاب ارسال گردید.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به فعالیت خانههای بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت، تصریح کرد: در ایام نوروز، علاوه بر انجام 4763 ویزیت در مراکز خدمات جامع سلامت، 8009 آزمایش در آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشت انجام شد.
دکتر مرادی با اشاره به رشد میزان فعالیتها نسبت به مدت مشابه، از زحمات و تلاشهای همکاران معاونت بهداشت دانشگاه در بخشهای مختلف که در ایام نوروز ارائه خدمت کردند، قدردانی نمود.