هدف مدارس مروج سلامت، ارتقاء سلامت دانش‌آموزان است

انتشار محتوا: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۳:۴۶:۰۰ قبل از ظهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اهمیت سلامت در جامعه دانش‌آموزی، گفت: هدف برنامه مدارس مروج سلامت، ارتقاء سلامت، افزایش توانمندی  از نظر آموزش‌های خودمراقبتی و رشد دانش سلامت دانش‌آموزان است.



به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همایش سفیران سلامت که در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و هفته سلامت، از همکاری و تعامل خوب آموزش و پرورش و مدارس در زمینه سلامت تشکر کرد و گفت: مدارس مروج سلامت یک حرکت جهانی به ابتکار سازمان جهانی بهداشت است .
وی، آموزش سلامت برای دانش آموزان را از اهداف مدارس مروج سلامت عنوان و تصریح کرد: در کشور ما به کمک وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش، مدارس مروج سلامت در حال فعالیت هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: مدارس مروج سلامت در حقیقت به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان است که توسط حضور فعال خود آنها، اولیاء، مربیان و مدیران مدارس در حال انجام است.
دکتر مرادی تصریح کرد: هدف برنامه مدارس مروج سلامت، افزایش دانش سلامت، ارتقاء سلامت و توانمندی دانش‌آموزان از نظر آموزش‌های خودمراقبتی است.
وی با بیان اینکه برای تحقق این اهداف، اجزای هشت گانه‌ای درنظر گرفته شده است، گفت: برنامه جامع آموزش سلامت، ارائه خدمات بالینی، سلامت محیط،  بهبود تغذیه، تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی، ارتقاء سلامت کارکنان،  خدمات سلامت روان و مشاوره و مشارکت والدین و جامعه در برنامه‌های سلامت در مدرسه اجزای اجرایی این برنامه است.
دکتر مرادی، دانش‌آموزان را جامعه هدف مهم حوزه بهداشت عنوان و اظهار کرد: اقدامات غربالگری مختلفی از جمله ارزیابی سلامت نوجوانان محصل، ارزیابی، پیشگیری و مدیریت بیماری‌های غیرواگیر در نوجوانان شامل پرفشاری خون، چربی خون، دیابت، صرع، بیماری‌های ژنتیکی، مادرزادی و ...، ارزیابی  مصرف الکل، مواد دخانی، رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی، آموزش و پیشگیری از رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی، تحرک بدنی و تغذیه، پیشگیری و درمان بیماری‌های شایع در مدارس ، مراقبت از دانش‌آموزان جهت پیشگیری از سوء تغذیه و مکمل یاری نوجوانان، مشاوره و ارزیابی بلوغ، پیشگیری و درمان اختلالات روانی و ایمن سازی نوجوانان برای دانش آموزان در مدارس انجام می‌شود.
وی، ارزیابی وضعیت سلامت دهان و دندان دانش آموزان را از دیگر فعالیت‌های حوزه بهداشت در مدارس بیان کرد و افزود: 566 میلیون تومان در سال گذشته برای انجام اقدامات سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان از جمله ترمیم دندان، وارنیش فلوراید، فیشور سیلانت و .... در مدارس هزینه شده است.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس