مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد درآئین نواخته شدن زنگ سلامت بر همکاری و همراهی والدین برای حفظ و ارتقای سلامت دانشآموزان تاکید کرد.
به گزارش وبدا، دکتر هادی محمدپور در آئین نواخته شدن زنگ سلامت در دبستان سید حسین صمدی با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز پاسدار و جانباز ، اظهار کرد: هر سیستمی برای موفقیت باید دوشادوش سایر ارگانها حرکت کند و تعامل بیشتری داشته باشد.
وی، کسب موفقیت و دستاورد در حوزه بهداشت و سلامت مدارس را مرهون حمایتها و همراهیهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد بویژه معاونت بهداشت دانست و با تبریک هفته سلامت تصریح کرد: هفته سلامت به عنوان سلامت برای همه نامگذاری شده است و تحقق این شعار نیازمند مشارکت آحاد مردم است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد با اشاره به اینکه بر اساس آمارهای اعلام شده، بیش از 100میلیون نفر در دنیا از هیچ نوع سلامت اولیهای برخوردار نیستند و نیمی از جمعیت دنیا امکانات اولیه برای سلامت را ندارند ، عنوان کرد: خوشبختانه در سیستم نوین آموزش و پرورش نسبت به گذشته، شاهد اقدامات خوبی در حوزه سلامت هستیم هرچند هنوز هم مشکلاتی در این راه وجود دارد.
دکتر محمدپور از کیف سنگین دانشآموزان به عنوان یک آسیب و معضل جدی و بزرگ در حوزه سلامت مدارس یاد کرد و افزود: به همت کانون حرکات اصلاحی مجموعه شهید رجایی همه دانشآموزان پایه چهارم مدارس غربالگری شدند و متاسفانه بر اساس نتایج بدست آمده، بیش از هفتاد درصد دانشآموزان از مشکلات ستون فقرات و کجی بدن رنج میبرند که این بخاطر نوع نشستن نامناسب، نوع تحرک و یا کم تحرکی است.
وی ادامه داد: امسال برای اولین بار مشاوره مقدماتی برای خانوادهها و دانشآموزان برگزار می شود تا آنها را به نحوه درست نشستن، تحرک و ورزش کردن مناسب برای رسیدن به شرایط ایدهآل فرزندانشان راهنمایی کنند.
دکتر محمدپور با بیان اینکه نقش مراقبین سلامت و مربیان بهداشت در مجموعه آموزش و پرورش کمتر از پزشکان نیست، گفت: مدارس ابتدایی کاملا تحت پوشش مراقبین بهداشت است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد با اشاره به جمعیت 13 و نیم میلیون نفری دانشآموزان در کشور، ابراز کرد: جمعیت دانشآموزی پرجمعیتترین اجتماعی است که در هر جایی میتواند شکل بگیرد.
دکتر محمدپور با بیان اینکه تربیت دینی، اخلاقی و علمی در مقطع ابتدایی انجام میشود، خاطرنشان کرد: قطعا نگاه بهداشت و سلامت هم باید در این مقطع، جدیتر باشد و در همین راستا آموزش و پرورش آماده هرگونه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی است.
وی بر همراهی اولیاء دانشآموزان برای تحقق شاخصهای سلامت تاکید کرد و ادامه داد: همان طوری که مسائل علمی پس از ارائه در مدارس، نیاز به پشتکار دانشآموزان در منزل دارد، قطعا همراهی و کمک والدین در کنار راهنماییهای بهداشتی که در مدارس صورت میگیرد، در حفظ و ارتقای سلامت دانشآموزان و در نتیجه سلامت جامعه موثر خواهد بود.