در سال 96، بیش از 45 هزار خدمت دندان‌پزشکی توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد انجام شد

انتشار محتوا: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۰۴:۴۴:۰۰ قبل از ظهر

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در طول سال 1396، بیش از 45 هزار خدمت دندانپزشکی در 8 بسته خدمتی توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه شده است.



به گزارش وب‌دا، دکتر علی رمضانی با اشاره به برخی از این خدمات ارائه شده افزود: یکی از این خدمات انجام وارنیش فلوراید برای 11604 دانش‌آموز مقطع ابتدایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه بود که به منظور پیشگیری از ایجاد پوسیدگی و جلوگیری از گسترش پوسیدگی‌های ایجاد شده در دندان‌های دانش آموزان انجام شد.
وی اظهار داشت: تعداد 13187 مورد معاینه، 4903 مورد ترمیم دندان،  13675 مورد کشیدن دندان در کنار خدمات جرمگیری و بروساژ، پالپوتومی، فلورایدتراپی و فیشور سیلانت نیز از خدماتی است که در واحدهای دندان پزشکی تحت پوشش دانشگاه در سال 96 ارائه شده است.
کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همچنین به راه‌اندازی کلینیک سیار دندانپزشکی در نیمه سال گذشته اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی کلینیک سیار دندان پزشکی به منظور ارتقای سلامت دهان و دندان برای ساکنان مناطق کم برخوردار و دوردست تحت پوشش، یکی از خدمات طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت بود که خوشبختانه ثمرات خوبی را به همراه داشته است.
وی ادامه داد: از زمان آغاز اجرای این طرح تاکنون در 20 روز کاری بالغ بر 550 خدمت رایگان دندان‌پزشکی به مراجعه‌کنندگان کلینیک سیار ارائه شده است.
دکتر رمضانی افزود: در حالی وارد سومین سال طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت (دندانپزشکی) می‌شویم که علاوه بر اجرای طرح کلینیک سیار دندانپزشکی به اهداف مهم دیگری از جمله فراهم شدن امکان خرید خدمت از بخش خصوصی با توجه به قرارداد طرح پزشک خانواده، ایجاد شرایط مناسب کاری دندانپزشکان مشمول طرح نیروی انسانی، بهبود فضای فیزیکی واحدهای دندانپزشکی، استانداردسازی وسایل و تجهیزات پزشکی و افزایش خدمات مورد تهعد بیمه سلامت در حوزه دندانپزشکی بویژه در بیمه روستایی نیز دست یافتیم.
وی اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت در عرصه بهداشت همگانی، از جمله برنامه دندانپزشک خانواده و بیمه روستایی، فرصت بسیار خوبی را فراهم ساخت تا کاهش آسیب‌های دهانی دندانی، به عنوان یک اولویت توسعه‌ای در نظام بهداشتی مورد اهتمام قرار گیرد که در کنار سایر برنامه‌های بهداشتی، می‌تواند بستری مناسب بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار، در راستای بهبود شاخص سلامت دهان و دندان باشد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس