کارگاه توجیهی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته سلامت میانسالان برگزار شد

انتشار محتوا: ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۶:۰۰ قبل از ظهر

کارگاه توجیهی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته سلامت میانسالان با شرکت بهورزان در سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.



به گزارش وب‌دا، مدیر گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: اولین کارگاه توجیهی ادغام یافته سلامت میانسالان با شرکت بهورزان دانشگاه برگزار شد.
علیمردانی با بیان اینکه برنامه خدمات جامع سلامت میانسالان در کنار برنامه های سلامت سایر گروه های سنی برای اولین بار در کشور توسط دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی شده است، افزود: این برنامه با هدف کاهش موربیدیتی و مورتالیتی زنان و مردان 60-30 ساله از طریق راهکارهای پیشگیرانه و سلامت محور در جهت اتخاذ شیوه زندگی سالم، خود مراقبتی، کنترل عوامل خطر، پیشگیری از بیماری های مهم و اولی و تشخیص و درمان زود هنگام آنها طراحی شده است.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشورهای در حال توسعه را میانسالان تشکیل می دهند، تصریح کرد: این گروه سنی از لحاظ اقتصادی و بیولوژیک دارای نقش مولد هستند و سایر گروه‌های سنی در خانواده و جامعه به آنان وابسته اند که این وابستگی در کشورهای در حال توسعه بیشتر از کشورهای پیشرفته می باشد. همچنین بررسی ها نشان داده است که افزایش نرخ مرگ و میر کودکان، افزایش موارد کار کودکان و کاهش تحصیل در کودکان از آثار نامطلوب  مرگ والدین میانسال می باشد.
مدیر گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه میزان مرگ و میر گروه سنی میانسال بخصوص در کشورهای در حال توسعه رقم بالایی را به خود اختصاص می دهد، تاکید کرد: بیماری در گروه سنی میانسال بیشترین روزهای از دست رفته کاری را ایجاد و بیشترین فشار اقتصادی را به جامعه وارد می کند که هم بر میزان درآمد زایی و هم بر نوع هزینه ها تأثیر دارد.
علیمردانی افزود: بیماری های غیر واگیر و مزمن در این گروه، مانع سالمندی سالم و فعال شده و تأثیر بیماری‌های دوره میانسالی بر سلامت دوره سالمندی انکار ناپذیر است.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس