امروز، ٩٥ درصد روستاییان کشور دسترسی کامل به خدمات سلامت دارند

انتشار محتوا: ۱۳ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۶:۰۰ قبل از ظهر

قائم مقام معاون بهداشتی و رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در حال حاضر به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، 95 درصد از روستاییان کشور دسترسی کامل به خدمات سلامت دارند.


 


به گزارش وب دا، دکتر ناصر کلانتری در مراسم تجلیل از بهورزان و مربیان نمونه کشوری که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد،با اشاره به اینکه در بدو پیروزی انقلاب اسلامی تنها یک هزار و 200 خانه بهداشت در مناطق روستایی فعال بود و وضعیت شاخص های بهداشتی در شرایط مناسبی نبود اظهار داشت: با اجرای برنامه نظام شبکه ، تعداد خانه های بهداشت به 15 هزار واحد رسید و شاخص های بهداشتی به شرایط مناسبی رسید.

وی با اشاره به اینکه اعتقاد ما گسترش عدالت در سلامت و دسترسی همه مردم در هر نقطه در کشور به خدمات مطلوب سلامتی است خاطر نشان کرد: این نوع نگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود که برنامه نظام شبکه در مناطق روستایی در اوج سالهای جنگ و در شرایط نامناسب اقتصادی در کشور به اجرا در آمد.

قائم مقام معاون بهداشتی و رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بهورزان به عنوان مهمترین رکن نظام شبکه نقش موثری در افزایش و ارتقاء شاخص های بهداشتی داشته اند اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از کشورها با الگو گیری از نظام شبکه کشورمان، این برنامه را در کشور خود به اجرا در آورده اند.

دکتر کلانتری با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در هفت برنامه و هشت پروژه اظهار داشت: مهمترین بخش این برنامه در مناطق روستایی اجرا شد که بر اساس آن کار بهسازی، نوسازی و ساخت یک هزار و 955 خانه بهداشت در دستور کار قرار گرفت که تا کنون یک هزار و 500 خانه بهداشت افتتاح شده است و دیگر واحدها نیز تا دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: افزایش سرانه بهداشتی روستاییان از 21 هزار تومان به 96 هزار تومان در این برنامه موجب شد که دو هزار و 200 پزشک جدید به کاروان پزشک خانواده اضافه شوند و در حال حاضر هیچ مرکز بهداشتی درمانی روستایی وجود ندارد که فاقد پزشک باشد.

قائم مقام معاون بهداشتی و رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تجهیز اساسی سه هزار و 200 مرکز بهداشتی روستایی، تجهیز دو هزار و دویست مرکز بهداشتی روستایی و تعمیر و تجهیز دو هزار و 200 محل زیست پزشک را از دیگر اقداماتی برشمرد که در راستای این برنامه اجرا شده است.

دکتر کلانتری تاکید کرد: تلاش می کنیم در کنار افزایش کمی خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی روستایی، کیفیت خدمات را نیز ارتقاء دهیم.

 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس