مدیر آموزش و پرورش گناباد در گردهمایی مدیران و روسای انجمنهای اولیاء و مربیان، از همکاریهای معاون بهداشت و کارشناسان این معاونت در اجرای برنامههای مرتبط با سلامت قدردانی کرد.
به گزارش وبدا، سید محمد مهدوی در این مراسم که در سالن شهید کفایی برگزار شد، ضمن تبریک هفته سلامت به همه دستاندرکاران این حوزه، از همراهی و همدلی معاونت بهداشت دانشگاه در طول سال تحصیلی قدردانی کرد و گفت: با توجه به کمبود مربی بهداشت در سطح مدارس شهرستان، همکاری کارشناسان معاونت بهداشت نقش موثری در ارتقای مسائل بهداشتی مدارس دارد.
وی با بیان اینکه نگاه آموزش و پرورش در حوزه سلامت شامل دو بخش سلامت جسمی و سلامت روحی روانی است، تصریح کرد: بدون شک این دو بخش لازم و ملزوم یکدیگر هستند و بدون همراهی و همکاری مدیران و مربیان بهداشت مدارس، اولیاء دانشآموزان و کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه محقق نخواهد شد.معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این گردهمایی ضمن تبریک پیشاپیش هفته سلامت و هفته معلم، به نقش و جایگاه مهم معلمین در تربیت نسل آینده اشاره کرد و افزود: علاوه بر تعلیم و تربیت، فعالیتهای مختلفی در حوزه آموزش و پرورش انجام میشود که بحث سلامت یکی از مهمترین آنها است.
دکتر علی عالمی تقارن هفته سلامت و هفته معلم را فرصت مغتنمی برای تقویت همدلی و همزبانی مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: همکاری و تعامل دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش به علت جمعیت بالای دانشآموزی، نقش تاثیرگذاری در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارد.
وی ضمن تشکر از مجموعه مدیریت آموزش و پرورش و مدیران مدارس که اجازه انجام فعالیتهای مرتبط با سلامت دانشآموزان را به معاونت بهداشت دانشگاه داده است، تصریح کرد: سلامت جسم و روان نقش و ارتباط ویژهای با هم دارند که باید با برنامهریزی و فعالیتهای مناسب در جهت حفظ و تقویت همه ابعاد آن تلاش کرد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای بهداشتی در مدارس از جمله طرح وارنیش فلوراید ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی، مکمل یاری با ویتامینD و قرص آهن در مدارس دخترانه ویژه مقاطع راهنمایی و دبیرستان، معاینات جسمی دانش آموزان، طرح تغذیه ای شیر مدارس و آموزش مسایل بهداشتی گفت: سال گذشته برای بیش از 6 هزار دانشآموز پایه اول، دوم و سوم ابتدایی، طرح وارنیش فلوراید انجام شد که از چند روز قبل مرحله دوم اجرای این طرح نیز آغاز شده است.وی با اشاره به اجرای طرح مکمل یاری در مدارس دخترانه، اظهار امیدواری کرد اجرای درست این طرح و مصرف دقیق مکملها توسط دانشآموزان ضمن نجات یافتن آنها از مشکلات استخوانی، موجب رفع مشکلات کمبود فقر آهن و ویتامین D گردد.
وی، تقویت مسائل بهداشتی و توجه به سلامت دانشآموزان را یک سرمایه گذاری خوب برای آینده عنوان کرد و افزود: در سال گذشته، 88درصد دانشآموزان پایههای 10- 7 معاینات جسمی شدند.
دکتر عالمی با اشاره به شعار بهداشتی امسال؛ " ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره" ، بر لزوم توجه جدی به بوفه مدارس تاکید کرد و افزود: علاوه بر رعایت مسائل بهداشتی و نظافت دقیق بوفه مدارس، باید به سلامت مواد غذایی ارائه شده نیز توجه جدی صورت گیرد.
وی نظارت دقیق بر بوفه مدارس را در سلامت دانشآموزان بسیار مهم و موثر دانست و از مدیران مدارس خواست تا با نظارت دقیق، از ارائه مواد غذایی مضر برای سلامتی در بوفه مدارس جلوگیری کنند.
در پایان این گردهمایی، با اهدا لوح تقدیر و هدیه به دکتر عالمی، از اهتمام و توجه جدی معاونت بهداشتی و کارشناسان این معاونت به اجرای برنامه های مرتبط با سلامت دانش آموزان قدردانی شد.