برگزاری جشنواره غذا ، گامی مهم در جهت ترویج استفاده از غذاهای سنتی و سالم

انتشار محتوا: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۵۱:۰۰ قبل از ظهر

کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی گفت: برگزاری جشنواره‌ غذا، گامی مهم در جهت ترویج غذای سنتی وسالم است.



به گزارش وب‌دا، خانم زهرا حسینی با اشاره به برگزاری جشنواره غذای سالم در مدارس شهرستان گناباد گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، جشنواره‌ غذای سالم در مدرسه غیر انتفاعی پسرانه سما برگزار شد که این امر می‌تواند در اصلاح عادات غذایی نامناسب و ترویج مصرف غذاهای  سنتی ،سالم و مقوی نقش بسزایی داشته باشد.
وی، با بیان اینکه مصرف غذاهای آماده، نقشی کلیدی در ابتلای مردم به اضافه وزن و چاقی دارد، تصریح کرد: متاسفانه بنا به دلایل مختلفی، مصرف فست فودها و غذاهای آماده‌ای که سرشار از نمک و چربی هستند، افزایش چشمگیری یافته است که موجب کاهش کیفیت زندگی افراد می‌شود.
وی با اشاره به افزایش بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی گفت: برای پیشگیری از چنین بیماری‌هایی، باید با آموزش مناسب و افزایش آگاهی عمومی، در جهت افزایش تحرک، ترویج استفاده از غذاهای سالم و مصرف میوه و سبزیجات تازه، فرهنگ سازی نماییم.
کارشناس مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی، برگزاری چنین جشنواره‌هایی را موجب ترغیب و تشویق دانش آموزان و خانواده‌های آنها به سمت مصرف غذاهای سالم، پرهیز از استفاده از فست فودها و اصلاح عادات نامناسب غذایی عنوان کرد.
شایان ذکر است جشنواره غذای سالم در مدرسه غیرانتفاعی پسرانه سما با مشارکت  بیش از 120 دانش آموز برگزار شد، که انواع غذا هاو دسر های سالم توسط اولیاء دانش آموزان طبخ و تزیین شده بود که در پایان شش غذا به عنوان برتر انتخاب و از تهیه کنندگان آن تجلیل شد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس