نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور» در گناباد آغاز شد

انتشار محتوا: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۴:۰۰ قبل از ظهر
نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور» با حضور معاون دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مشاور وزیر جهادکشاورزی، مدیرکل اشتغالزایی و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور، نماینده کنوانسیون بین‌المللی محصولات کشاورزی و غذایی در ایران و جمعی از متخصصان و صاحبنظران در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.


به گزارش وب‌دا، معاون دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاحیه این مراسم گفت: با وجود اینکه کمتر از هشت سال از شروع فناوری در دانشگاه های علوم پزشکی نمی گذرد شاهد دستاوردهای بسیار خوبی در دانشگاه های علوم پزشکی هستیم.
دکتر سعید متولی‌زاده افزود: در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۸۹ مرکز رشد داریم که ۸۰ مرکز دارای مجوز و ۹ مرکز دیگر هم در حال اخذ مجوز از شورای گسترش هستند.
وی با بیان اینکه تا کنون 1600 محصول در این مراکز رشد تولید شده است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی باید در زمینه‌ داروهای گیاهی وارد عرصه شود، چراکه این گیاهان بسیار غنی هستند و می‌توان ایده‌های استارتاپی بسیار خوبی نیز به دست آورد.
دکتر متولی‌زاده با اشاره به قدمت شهرستان گناباد و همچنین وجود گیاهان دارویی متنوع، بر لزوم بهره‌گرفتن از این ظرفیت‌های مهم تاکید کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در آیین افتتاحیه این مراسم اظهار کرد: ۲۲۳ ایده توسط ایده پردازان از مناطق مختلف کشور در سایت این رویداد ثبت گردیده است که پس از داوری، ۳۲ ایده انتخاب شدند.
دکتر شهلا خسروان افزود: از بین این 32 ایده، 12 ایده انتخاب شده در مدت سه روز برگزاری این رویداد با هم به رقابت می‌پردازند.
وی با بیان اینکه اولین پیش رویداد این استارتاپ ویکند، ۱۵ مهرماه برگزار شد، گفت: برگزاری کارگاه‌های مختلف به همراه یک تور گردشگری طلای سرخ در منطقه سنو از جمله برنامه‌های این استارتاپ‌ویکند است.
دکتر خسروان خاطرنشان کرد: استفاده از ایده‌های نو در راستای کسب و کار و کارآفرینی در صنعت گیاهان دارویی و مغذی و همچنین حمایت از مخترعین، مبتکران و ایده پردازان از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
همچمین در این مراسم، پیام مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری توسط دکتر حسین زینلی، مشاور معاون امور باغبانی و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی قرائت شد.
یادآور می‌شود، نخستین استارتاپ ویکند «صنعت گیاهان دارویی و مغذی کشور» توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری مرکز رشد و فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه و شرکت اینووا توس برگزار می‌شود.
تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس