موافقت قطعی با مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت

انتشار محتوا: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

رئیس دانشگاه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش گفت: خوشبختانه از سوی وزارت متبوع، با تاسیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت موافقت قطعی به عمل آمد.                


                                
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه که با حضور سرپرست فرمانداری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی گناباد و بیدخت، اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، ضمن تبریک هفته پژوهش به فعالان عرصه تحقیق و پژوهش، گفت: خوشبختانه به استناد رای صادره در دویست و چهل و یکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، با تاسیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه موافقت قطعی بعمل آمد و این موافقت همزمان با هفته پژوهش از سوی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه ابلاغ شد که این مهم با اختصاص چارت سازمانی و بودجه مستقل میتواند تاثیر بسیار زیاد و مهمی در رشد کارهای پژوهشی داشته باشد.
وی با بیان اینکه قدرت و استقلال کشور بر پایه تحقیق و پژوهش استوار است، اظهار داشت: بر هیچ کس پوشیده نیست که پیشرفت کشور و توسعه نیازمند پژوهش است.
وی از سطح فعالیتهای پژوهشی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی پیشرفت یاد کرد و افزود: با تحقیقات و پژوهش می‌توان مشکلات را مرتفع و در جهت رشد و توسعه حرکت کرد، از اینرو باید به سمت کاربردی شدن تحقیقات حرکت کنیم که این امر، لزوم نزدیک شدن و تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت را می‌طلبد.
دکتر احمدی بر لزوم تقویت فرهنگ تحقیق و پژوهش در نظام آموزشی مدارس هم تاکید کرد و افزود: متاسفانه تجربه و انگیزه لازم برای کار پژوهشی در بین دانش‌آموزان کم است که باید برای تقویت آن تلاش کرد.
وی وجود مشکلات مالی و کمبود اعتبارات را یکی از چالش‌های موجود در حوزه تحقیق و پژوهش عنوان کرد و افزود: باید با هزینه‌کرد درست و بهینه اعتبارات ، زمینه رشد و تقویت پژوهش را فراهم کرد.
وی افزود: خوشبختانه با نگاه و توجه ویژه اعضای هیأت رئیسه، دو و نیم درصد اعتبارات دانشگاه به بخش پژوهش اختصاص یافت. دکتر احمدی، وجود آزمایشگاه‌های مجهز، کتابخانه غنی با حدود 45هزار نسخه کتاب و اینترنت پرسرعت را از جمله بسترهای مناسب برای انجام کارهای تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: وجود دو مرکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و مجلات علمی افق دانش و پژوهش و سلامت از دیگر مزیت‌ها و قابلیت‌های موجود این دانشگاه برای انجام تحقیق و پژوهش است.
وی با اشاره به اولویت‌بندی طرح‌های پژوهشی گفت: نباید از پژوهش انتظار نتیجه سریع و فوری داشته باشیم و بجای بلندپروازی، در مرزهای دانش حرکت کنیم.
وی، بر ضرورت توجه جدی به مشکلات شهر و مسائل کاربردی در حوزه پژوهش یاد کرد و افزود: تقویت پژوهش‌های کاربردی موجب ارتقاء و توسعه کشور است، از اینرو باید کارهایی را در حوزه پژوهش انجام دهیم که بتواند بر سلامت مردم اثر بگذارد و موجب بهبود کیفیت زندگی مردم و جامعه شود.
دکتر احمدی بر توان جوانان و نیروهای بومی داخلی تاکید کرد و از دانشجویان رشته پزشکی عمومی و تحصیلات تکمیلی خواست تا در زمینه تحقیقات، دانشگاه را یاری نمایند و تنها به انجام و تهیه پایان نامه اکتفا نکنند. وی با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر کمیته تحقیقات دانشجویی، از تلاش و همت دانشجویان در انجام کارهای تحقیقاتی قدردانی کرد و کسب موفقیت‌های مختلف در جشنواره‌های علمی را نمونه بارز این تلاشها عنوان کرد.
وی با اشاره به انجام کارهای مقدماتی استقرار ده هسته فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه گفت: هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند به تجاری سازی ایده‌ها کمک نماید که این امر گام مهمی در راستای اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبر ی است.
رئیس دانشگاه در پایان از همه همکاران معاونت تحقیقات و فناوری، پژوهشگران، روسای مراکز تحقیقاتی، اعضای هیأت علمی، اساتید، دانشجویان و کارکنانی که در انجام کارهای تحقیقاتی دانشگاه را یاری می کنند، قدردانی کرد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس