کارگاه آموزشی " ایده تا بازار" برگزار شد

انتشار محتوا: ۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۹:۰۰ قبل از ظهر

به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی، کارگاه آموزشی " ایده تا بازار؛ اصول تدوین برنامه کاری" در سالن ابن‌سینا برگزار شد.



به گزارش وب‌دا، رئیس مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه در ابتدای این کارگاه آموزشی که با شرکت اعضاء هیأت علمی، اعضاء واحدهای فناور و جمعی از اعضای شورای مرکز رشد و کارشناسان دانشگاه برگزار شد، با با بیان اینکه این کارگاه آموزشی دومین کارگاه از سری کارگاه‌های مرتبط با حیطه دانش‌بنیان است، گفت: تا پایان سال، کارگاه‌های آموزشی از جمله اصول تهیه و تدوین برنامه کاری، ثبت و تاسیس شرکت و انجام مراحل قانونی آن، اصول بنگاه‌داری و مدیریت کسب و کار، آشنایی با مدل SWOT ، اصول بازاریابی و تحقیقات بازار، آشنایی با قوانین تامین اجتماعی و آشنایی با قوانین مالیات و قانون کار برگزار خواهد شد.
دکتر خسرو شفقی، تاسیس مراکز رشد را پاسخی برای مشکلات جامعه عنوان کرد و افزود: در مراکز رشد، مدل کوچکی از کسب و کار تمرین می‌شود و هسته‌های کوچک و نوبنیاد آماده می‌شوند تا برای پاسخ به نیازهای جامعه و انجام کارهای بزرگ‌تر وارد جامعه شوند.وی با اشاره به پذیرش تعدادی واحد فناور در این مرکز، گفت: حمایت از نوآوری و ایجاد زمینه کارآفرینی، کمک به تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و کمک به رشد واحدهای فناور کوچک و متوسط دانش‌مدار از جمله مهمترین اهداف مرکز رشد است.
وی، حمایت مالی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و ارائه خدمات مشاوره‌ای جهت تبدیل ایده‌های نو به محصول و تجاری سازی آنها را از مهمترین وظایف مرکز رشد عنوان کرد و افزود: ایده اولین سرمایه برای فردی است که می‌خواهد وارد مرکز رشد شود.
دکتر شفقی افزود: ارائه ایده فناورانه دارای توجیه اقتصادی، برخورداری از پشتوانه تئوری و آکادمیک، داشتن برنامه کاری مشخص، وجود تیم کاری متخصص و آمادگی برای کسب شخصیت حقوقی و ثبت شرکت از جمله شرایط مهم برای پذیرش ایده است.
عضو شورای مرکز رشد و مدرس این کارگاه آموزشی نیز با بیان اینکه باید به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت کرد، گفت: باید آموزش‌ها در دانشگاه‌ها به گونه‌ای شود که در پایان دوره تحصیلی، تفاوت دانشجو با استاد کم شود.
ابوالقاسم شفیعی بر لزوم فراگرفتن مهارت‌های ورود به کسب و کار تاکید کرد و گفت: این مهارت‌ها شامل مهارت‌های نرم و سخت است که به عوامل مختلفی بستگی دارد.وی از تجاری‌سازی به عنوان فرآیند تبدیل یک ایده سودآور به یک کسب و کار فعال و موفق یاد کرد و در ادامه مباحثی را در خصوص نحوه تدوین طرح کسب و کار ارائه کرد.
ارائه مباحث مربوط به جنبه‌های مالی و اقتصادی طرح کاری و پرسش و پاسخ از دیگر برنامه‌های این کارگاه آموزشی بود.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس