بازدید کارشناسان وزارت از مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت

انتشار محتوا: ۷ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۱:۰۰ قبل از ظهر

با هدف بررسی و ارزشیابی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت در جهت اخذ موافقت قطعی،آ


قای دکتر بدخشان نماینده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت و خانم دکتر افضل آقایی پژوهشگر و صاحب نظر مرتبط با زمینه فعالیت مراکز از امکانات و شرایط موجود بازدید کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر بدخشان در جلسه‌ای که به همین منظور با حضور اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء شورای عالی، هیأت موسس، شورای پژوهشی و پژوهشگران مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت در سالن ابن سینا برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاشهای انجام شده در دانشگاه گفت: در این بازدید فضای فیزیکی، فعالیت اعضاء، انسجام مورد توقع در بین اعضای هیأت علمی و وضعیت اثرگذاری مرکز در پژوهش‌های دانشگاه مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.
دکتر علی محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه هم در این جلسه ضمن اشاره به اهداف و وضعیت پژوهشی، به تشریح فعالیتهای انجام شده در راستای رشد و توسعه پژوهش‌ها بویژه در این مرکز پرداخت.
رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت هم در این جلسه گفت: این مرکز در راستای سیاستهای وزارت بهداشت، تحقق بخشیدن به اراده مسئولان در جهت ارتقای سطح علمی کشور، ارائه فعالیتهای تخصصی در زمینه سلامت، نیاز جامعه به مشارکت های مردمی و با توجه به سوابق خوب پایگاه تحقیقات جمعیتی کار خود را از شهریورماه 1387 آغاز کرد.
دکتر مهدی مشکی با تشریح اقدامات انجام شده در راستای راه اندازی این مرکز گفت: از همان ابتدای راه اندازی شروع به ساختارمند کردن مرکز نمودیم و شورای عالی، شورای پژوهشی و گروه‌های پژوهشی متناسب با اهداف تشکیل و ابلاغ آنها صادر شد.
وی با اشاره به کسب موافقت اصولی این مرکز در آبان ماه 1388 تصریح کرد: مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت با اتخاذ رویکرد انجام پژوهشهای مشارکتی مبتنی بر جامعه بویژه در راستای تعیین کننده های اجتماعی و عدالت در سلامت به عنوان راهکاری برای کاربردی نمودن نتایج تحقیقات و در نظرگرفتن مردم به عنوان شریک پژوهش در نظر دارد تا بستری برای انتقال مدیریت پژوهش به جامعه و توانمندسازی مردم، سازمان و دانشگاهیان به عنوان شرکای پژوهشی با بهره گیری از دانش محلی باشد.
وی، ایجاد و راه اندازی پژوهشکده توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت را از جمله اهداف دانشگاه عنوان کرد و افزود: امیدواریم با مشارکت و همت اعضاء و مسئولین، گامهای استواری را در راستای سیاست‌های وزارت متبوع، برنامه توسعه چشم انداز 20ساله کشور، نقشه علمی کشور در حوزه سلامت، ارتقاء سلامت جامعه و در نهایت توسعه پایدار جمهوری اسلامی برداریم.
وی با بیان اینکه مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت، جزء اولین مراکز کشور است که توانست یک وبگاه مستقل و فعال داشته باشد، تصریح کرد: این مرکز دارای چهار گروه پژوهشی سلامت کودکان و نوجوانان، سلامت خانواده، سلامت سالمندان و سلامت اجتماعی است.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس