نوشابه باعث كاهش ارزش غذايي شير مادر می شود.

انتشار محتوا: ۷ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۴۷:۰۰ قبل از ظهر

نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوكي استخوان، ديابت ، كم خوني ، چاقي ، بيماري هاي قلبي-  عروقي ،  نارسايي هاي كليوي و سرطان ، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی ، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.



به گزارش وبدا ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مواد موجود در نوشابه باعث كاهش يا حتي مانع جذب آهن مي شود و زمينه را براي بروز كم خوني آماده مي كند.
دکتر نوید عطار افزود: اين عارضه مي تواند به ويژه در گروه هاي سني كه نيازمند آهن هستند مانند كودكان ، زنان و دختران ، مشكلات جدي ايجاد كند.
وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه هاي رژيمي اشتها آور است و باعث مصرف بيشتر غذا و در نتيجه چاقي مي شود. دکتر عطار اظهار داشت: جايگزيني نوشابه با ماءالشعير گازدار شيرين نيز اصلا صحيح نيست ، چراکه ماءالشعير داراي خاصيت و مناسب بايد تلخ مزه و بدون شكر باشد ،  هرچند که مصرف بيش از اندازه اين نوع ماءالشعير نيز توصيه نمي شود.
وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز بايد كم نمك و بدون گاز باشد چرا كه گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشي مي شود .

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس