آغاز اجرای طرح امداد زمستانی اورژانس

انتشار محتوا: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۴:۰۰ قبل از ظهر

رئیس مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي كشور گفت: طرح امداد زمستاني همچون سال هاي گذشته، از بیستم آذرماه آغاز و تا 21 اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت. این مانور امداد زمستاني با مشاركت اورژانس،‌ پليس، راهداري و هلال احمر هم اكنون در اغلب استان هاي كشور در حال اجراست.



به گزارش وب دا؛ دکتر محمد تقی طالبیان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به نزديك شدن فصل زمستان، افزایش برودت هوا، بارش باران و برف به ویژه در مناطق سردسیر کوهستانی و برف گیر و افزايش حوادث جاده اي در گردنه هاي اصلي، پرتردد،‌ حادثه خيز و برف گير كشور و همچنین احتمال بروز حوادث غیرمنتظره همانند ریزش کوه، سقوط بهمن، آب گرفتگی و انسداد راه ها، كاهش زمان رسيدن به بالين بيمار و افزايش امنيت خاطر مسافران، حضور پررنگ نيروهاي اورژانس و ارائه خدمات مطلوب فوريتهاي پزشكي به مسافران و هموطنان عزيز و افزايش رضايتمندي مردم، طرح امداد زمستانی اجرا می شود.
وی در ادامه هدف از اجرای طرح امداد زمستانی را کاهش مرگ ومیر و معلوليت هاي ناشي از حوادث ترافيكي و سرما درشهرها و جاده ها، ايجاد هماهنگي بين بخشي با سازمان هاي درگير در طرح، کاهش زمان رسیدن بر بالین مجروح اعلام کرد و افزود: ايجاد هماهنگي بين مراكز خدمات فوريتهاي پزشكي پيش بيمارستاني و بيمارستاني در سطح كشور، ارائه خدمات مطلوب پزشکی به مسافرین و امدادرسانی در زمستان به حادثه دیدگان حوادث ترافیکی ومحیطی، افزایش پوشش امداد جاده ای در نقاط برف گیر و حادثه خیز از دیگر اهداف اجرای طرح امداد زمستانی است.
 رئیس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي كشور گفت: در این راستا علاوه بر استقرار تمامی آمبولانسهای اورژانس 115، ‌تمامي پايگاه هاي اورژانس  115 و همچنين پايگاه هاي امداد هوايي برای ارائه خدمات پزشكي به افراد حادثه ديده نيز در آماده باش كامل قرار دارند. همچنين  آمبولانس هاي 4WD موجود در مراكز آماده و به تجهيزات  فني زمستاني مانند زنجير چرخ مجهز شده اند.
دکتر طالبیان در ادامه گفت:  تدابير لازم برای ذخيره مواد غذايي،‌ دارو و وسايل گرمايشي در پايگاه هاي مستقر در گردنه هاي برف گير انجام گرفته است، به طوري كه پايگاه هاي مذكور بتواند به عنوان سرپناه مورد استفاده در راه ماندگان قرار گيرند.
رئیس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي كشور خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات مطلوب پزشکی به مسافرین و امدادرسانی در زمستان به حادثه دیدگان حوادث ترافیکی و محیطی و افزایش پوشش امداد جاده ای در نقاط برف گیر و حادثه خیز تمام توان لجستيكي و نيروي انساني خود را به كار مي بندیم.
دکتر طالبیان در این خصوص گفت: در اين راستا 18000 پرسنل مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي سراسر كشور در  810 پايگاه شهري، 1273پايگاه جاده اي و در كل 2083پايگاه هاي شهري و جاده اي با استعداد 3040 آمبولانس، 57 اتوبوس آمبولانس و 52 موتور آمبولانس به ارائه خدمات به هموطنانمان خواهند پرداخت.
وی افزود: همچنين 4 پايگاه امداد هوايي نيز در آماده باش كامل خواهند بود.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس