بازدید اعضای بورد تخصصی دندانپزشکی از امکانات و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی گناباد

انتشار محتوا: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۵:۲۰:۵۳ بعد از ظهر
دکتر ماهگلی عضو بورد تخصصی دندانپزشکی و آقای مسعودی نماینده دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف بررسی زیرساختها و وضعیت موجود برای راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی از امکانات و فضاهای موجود آموزشی و رفاهی بازدید کردند.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در جلسه افتتاحیه این بازدید که امام جمعه، فرماندار، نماینده دفتر نماینده شهرستانهای گناباد و بجستان و معاونین دانشگاه هم حضور داشتند با اشاره به اینکه این دانشگاه از سال 1364 با پذیرش 42 دانشجو در رشته پرستاری کار خود را آغاز کرد، گفت: خوشبختانه به لطف حمایت‌ها، پیگیری‌ها، همدلی‌ها و تلاش‌های انجام شده، هم اکنون این دانشگاه در دهه چهارم فعالیت های آموزشی شاهد تحصیل 2 هزار دانشجو در 28 رشته مقطع است.
دکتر رضا احمدی با اشاره به حضور حدود 130 عضو هیأت علمی و دو هزار کارمند در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه خاص به مناطق کم برخوردار و محروم ضمن فراهم نمودن بستر ارائه خدمات متعدد دولت موجب رشد و گسترش آموزش عالی و راه‌اندازی دانشگاه‌ها در این مناطق شد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای آموزش عالی در شهرستان گناباد تصریح کرد: در حال حاضر حدود 12 هزار دانشجو در 13 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در این شهرستان مشغول تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ضعف شدید بهداشتی جامعه باعث بوجود آمدن بیماری‌های متعدد عفونی مانند سرخک، سرخجه، مالاریا، وبا و حصبه می‌شد خاطرنشان کرد: شیوع این بیماری‌های شایع در حالی بود که تنها یکی دو پزشک خارجی که هیچ آشنایی با بیماریهای منطقه، زبان و فرهنگ مردم نداشتند کار درمان را عهده‌دار بودند اما به لطف نگاه عدالت محور انقلاب اسلامی همین شهرستان امروز دارای دانشکده پزشکی با حضور بالغ بر 60 عضو هیأت علمی بالینی است.
دکتر احمدی افزود: هم اکنون 534 دانشجو در دانشکده پزشکی این دانشگاه که از سال 88 راه اندازی شده است مشغول تحصیل هستند.
وی با اشاره به کسب تاییدیه اعتباربخشی دوساله دانشکده پزشکی در اولین دوره اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی و همچنین ابراز رضایت ارزیابان دومین دوره اعتباربخشی کیفیت آموزشی را از جمله اولویت‌های مهم دانشگاه عنوان و تصریح کرد: از 134 دانش آموخته رشته پزشکی عمومی این دانشگاه تا کنون 30 نفر در بهترین رشته‌های تخصصی پزشکی قبول شده‌اند که خود نمونه‌ای از توجه به کیفیت آموزشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به مزایای رشته پزشکی عمومی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: این دانشکده علاوه بر تامین پزشک عمومی کشور توانسته است با تربیت پزشک بومی متعهد خدمت نیاز مراکز خدمات جامع سلامت به پزشک عمومی را مرتفع کند به طوری که در حال حاضر 20 دانشجوی پزشکی متعهد خدمت به شهرستان در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
دکتر احمدی با اشاره به ظرفیت‌ها و مزایای راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نیاز منطقه و کشور به تربیت دندانپزشک را یکی از مهمترین دلایل پیگیری راه‌اندازی آن عنوان کرد و اظهار داشت: راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی و جذب دانشجو در این رشته یکی از درخواست‌های اصلی نماینده محترم مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و تاکید و سفارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی در ادامه با اشاره به جمعیت یک تا یک و نیم میلیون نفری شهرهای اطراف گناباد، به تشریح فضاهای فیزیکی، تجهیزات و ظرفیت‌های موجود دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای پذیرش دانشجوی دندانپزشکی پرداخت و اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای مقام عالی وزارت، نگاه ویژه بورد تخصصی دندانپزشکی، پیگیری و همراهی امام جمعه، نماینده، فرماندار و مسئولان شهرستان گناباد و تلاش و همکاری اعضای هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم با اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته دندانپزشکی گام دیگری در جهت توسعه آموزش عالی و کمک به بهداشت و درمان منطقه برداریم.
امام جمعه، فرماندار و معاونین دانشگاه هم در این جلسه با بیان ظرفیت‌های دانشگاه و شهرستان برای فراهم شدن همه زیرساختها و بسترهای لازم در جهت اخذ مجوز دانشکده دندانپزشکی اعلام آمادگی کردند.
دانشکده پزشکی، ساختمان‌های آموزشی، کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه مرکزی و ... در پردیس دانشگاه، ساختمان مرحوم علیزاده و دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهید دکتر فیاض بخش از جمله مکان‌های بود که مورد بازدید اعضای بورد تخصصی دندانپزشکی قرار گرفت.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس