معاون بهداشت دانشگاه گفت:

مرکز ناباروری سطح2 در بیمارستان علامه بهلول گناباد راه‌اندازی می‌شود

انتشار محتوا: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۵:۰۹ بعد از ظهر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای اجرایی سازی ماده 41 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرکز ناباروری سطح2 در بیمارستان علامه بهلول گناباد راه‌اندازی می‌شود.
neshast

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد صادقی نسب در نشست خبری که با حضور خبرنگاران شهرستان گناباد در سالن سلامت معاونت بهداشت برگزار شد، پیری جمعیت را یکی از بحران‌های پیش روی کشور بیان و اظهار کرد: ادامه روند کنونی زنگ خطری برای آینده کشور است که چراکه شاهد کاهش نسل جوان، مولد و بانشاط خواهیم بود.
ابلاغ سیاست های کلی «جمعیّت» از سال 93
وی با اشاره به اهمیت پويندگي، بالندگي و جواني جمعيّت برای کشور، افزود: همین مساله باعث شد که مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه 1393، سیاست های کلی «جمعیّت» را با هدف جبران كاهش نرخ رشد جمعيّت و نرخ باروري در سال‌هاي گذشته ابلاغ کردند.
معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه قرارگاه جوانی جمعیت از سال گذشته در دانشگاه راه اندازی شده است، گفت: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تا کنون مصوبات مختلفی در این قرارگاه تصویب و اجرایی شده است.
دکتر صادقی نسب افزود: در راستای اجرای ماده 8 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به 43 نفر از دانشجویانی که در سال قبل ازدواج کردند، در مجموع بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد. همچنین مبلغ 360 میلیون ریال تسهیلات فرزند آوری به 6  دانشجوی متقاضی پرداخت شد.
وی، برگزاری کلاس های 6 ساعته آموزش هنگام ازدواج، انجام 2 طرح پژوهشي دارای کد اخلاق مرتبط با خانواده و فرزند آوري و رشد جمعيت و برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی متنوع با موضوع جوانی جمعیت برای گروه‌های هدف را از جمله فعالیت‌های انجام شده بیان کرد و گفت: در راستای اجرایی سازی ماده 50 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای 897 نفر کلاس‌های آمادگی برای زایمان ویژه مادران باردار به صورت حضوری و مجازی برگزار شده است.
افزایش زایمان‌های بدون درد انجام شده
دکتر صادقی نسب با اشاره به حفظ شاخص زایمان طبیعی نخست زا نسبت به سال قبل، گفت: زایمان‌های بدون درد انجام شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه نسبت به سال قبل 100درصد افزایش یافته است.
شیب کاهش نرخ زاد و ولد در ایران بیشتر از سایر کشورها است
عليمرداني، رئيس سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه هم در این نشست خبری با بیان اینکه جهان از چند دهه قبل با کاهش موالید و نرخ زاد و ولد مواجه است، گفت: شیب کاهش نرخ زاد و ولد در ایران بیشتر از سایر کشورها است.
وی نرخ باروری کلی(TFR) در شهرستان گناباد را 9/1 عنوان کرد و گفت: متاسفانه به دلیل تغییرات در نوع تغذیه و سبک زندگی با مشکل ناباروری در سطح جامعه هم مواجه هستیم به طوری که حدود 600 زوج نابارور متقاضی استفاده از تسهیلات درمانی تا کنون شناسایی شده است.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس