رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد:

گناباد رتبه دوم جمعیت سالمندی کشور را داراست

انتشار محتوا: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۱:۵۴ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با توجه به اینکه شهرستان گناباد رتبه دوم جمعیت سالمندی کشور را داراست باید توجه خاصی به این مساله شود.
bazdid bord salamat salmandi

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در جلسه افتتاحیه بازدید ادواری مقطع کارشناسی ارشد رشته سلامت سالمندی در سالن رازی پردیس دانشگاه گفت: یکی از مهمترین رسالت‌های دانشگاه‌ها آموزش نیروی انسانی برای ارائه خدمات به سالمندان است.

وی حضور سه عضو هیات علمی با مدرک دکترای سالمندشناسی و دو عضو هیات علمی تعهد خدمت با مدرک کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی را یک ظرفیت بی نظیر برای آموزش رشته ارشد سلامت سالمندی عنوان و خاطرنشان کرد: انجام فعالیت‌های اجتماعی و ارتباط خوب همکاران ما با مرکز خودمراقبتی بیمارستان، معاونت بهداشت و مراکز تحقیقاتی و وجود تعاملات خوب با بهزیستی، شهرداری‌، کمیته امداد و سازمان‌های مردم نهاد شهرستان از جمله برنامه‌ها و ظرفیت‌های خوب است.

دکتر احمدی با بیان اینکه طرح‌های پژوهشی خوبی با موضوع سلامت سالمندی در حوزه‌های بهداشت و آموزش در حال انجام است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد از سال 1400 مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد سالمندی را اخذ کرد و هم اکنون 9 دانشجو در این رشته مقطع مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خوب حوزه آموزش سالمندی تاکید کرد: دانشگاه تلاش دارد تا به سمت راه اندازی مرکز مشاوره سالمندی و مرکز دوستدار سالمند هم حرکت کند.

دکتر احمدی با تشریح آمار و شاخص‌های سالمندی کشور اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی در سال 2019 اعلام کرد که «یک جامعه با نحوه مراقبت از سالمندان سنجیده می شود.»

وی با اشاره به اینکه سالمندان 10 درصد جمعیت کشور را شامل می‌شوند، گفت: در حالی که دو برابر شدن جمعیت سالمندی در دنیا 100 سال طول می‌کشد، با روند کنونی دو برابر شدن جمعیت سالمندی کشور ما فقط 20 سال زمان نیاز دارد.

دکتر احمدی با بیان اینکه برای مواجهه با این شرایط باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود، تاکید کرد: حتی راهکار مرسوم برای مراقبت از سالمندان اصلا مورد تایید نیست و باید برای مراکز روزانه سالمندان، خدمات مراقبت در منزل و حتی شهرک‌های سالمندی ایجاد شود.

دکتر احمدی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت 25 ذی‌القعده روز دحوالارض و روز زیارتی امام رضا(ع) به بیان تاریخچه مختصری از دانشگاه پرداخت و گفت: حدود دو هزار دانشجو در سی رشته مقطع تحصیلی این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

وی، وجود چندین نشریه با نمایه‌های علمی مختلف از جمله اسکوپوس، 11 هزار مترمربع فضای آموزشی، 12 هزار مترمربع فضای خوابگاهی، دو هزار مترمربع سالن ورزشی و کتابخانه مرکزی با 56 هزار عنوان کتاب را از جمله ظرفیت‌های خوب دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس