رئیس دانشگاه:

سال گذشته 157 میلیارد تومان در حوزه سلامت شهرستان بجستان هزینه شده است

انتشار محتوا: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۲۷:۵۲ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه سلامت شهرستان بجستان پرداخت.
jalase

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضای شورای اسلامی بجستان برگزار شد به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان پرداخت و گفت: با پیگیری‌های انجام شده مجوز راه‌اندازی بیمارستان ۶۴ تختخوابی در شهرستان بجستان اخذ شد و پس از ارائه سه نوبت آگهی و پیگیری در کمیسیون ماده 23 استان، درخواست ساخت این بیمارستان از سوی وزیر بهداشت به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد.
وی افزود: با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه هیچ پروژه جدیدی را آغاز نمی‌کند باید برای شروع آن از ظرفیت و مشارکت خوب خیرین شهرستان بجستان استفاده کنیم.


حضور ثابت و 30 روزه پزشکان متخصص

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور ثابت و مستمر پنج پزشک متخصص در رشته‌های داخلی، اطفال، زنان، جراحی و بیهوشی را از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در راستای ارائه خدمات درمانی مطلوب در شهرستان بجستان عنوان و اظهار کرد: با پیگیری‌ها، رایزنی‌ها و صرف هزینه تلاش شده است تا ضمن تامین پزشکان متخصص مورد نیاز بیمارستان بجستان، زمینه حضور کامل 30 روزه آنها در این بیمارستان فراهم شود.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها متخصصین رشته‌های پاتولوژی، داروشناسی و رادیولوژی هم در شهرستان بجستان حضور داشتند.
وی با بیان اینکه حدود 810 میلیارد ریال سال گذشته در بیمارستان آیت الله مدنی بجستان هزینه شده است، خاطرنشان کرد: 230 میلیارد ریال از این مقدار برای تکمیل بخش بستری جدید، احداث رختشویخانه، ماندگاری پزشکان متخصص و ... هزینه شده است.


انجام حدود 21 هزار ویزیت در کلینیک تخصصی بجستان


دکتر احمدی افزود: علاوه بر استفاده از خدمات درمانی این متخصصین در بیمارستان آیت الله مدنی بجستان، حدود 21 هزار مورد ویزیت توسط پزشکان متخصص داخلی، اطفال، زنان و جراحی در کلینیک تخصصی انجام شد.
وی با اشاره به انجام 500 مورد سونوگرافی سرپایی و 181 مورد زایمان در بیمارستان آیت الله مدنی بجستان، تصریح کرد: مقایسه تعداد موالید با تعداد زایمان‌ها در شهرستان بجستان نشان می‌دهد به رغم وجود امکانات و تجهیزات و همچنین حضور ثابت متخصین زنان و زایمان و بیهوشی در این بیمارستان، حدود نیمی از مادران باردار بجستانی از خدمات آن بهره‌مند نشده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: در حوزه بهداشت نیز علاوه بر تامین پزشک و دندانپزشک مورد نیاز مراکز خدمات جامع سلامت، 51 میلیارد ریال صرف تعمیرات، بهسازی و بازسازی ساختمان‌های بهداشتی شد که احداث و راه‌اندازی مخزن ذخیره آب مرکز خدمات جامع سلامت شهید آقایی، بهسازی خانه بهداشت فخرآباد، خرید دیزل ژنراتور و خرید دستگاه اتوآنالایزر آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید آقایی بجستان از مهمترین آنها بود.


خیرین بجستان یک ظرفیت بی نظیر برای این شهرستان است


دکتر احمدی خیرین بجستان را یک ظرفیت بی نظیر برای این شهرستان و به ویژه حوزه سلامت دانست و با قدردانی از همه خیرین و نیکوکارانی که با کمک‌های خود حوزه سلامت را در ارائه خدمات یاری کرده‌اند، گفت: به عنوان نمونه بخش داخلی جدید بیمارستان آیت الله مدنی بجستان با مشارکت خیرین آغاز شد و در ادامه با کمک‌های دولت تکمیل و آماده بهره‌برداری شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حفظ و تقویت مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده تاییدیه کلان منطقه 9 برای اخذ کارشناسی آموزش بهداشت مدارس در این مجتمع اخذ شده و سایر اقدامات لازم برای پذیرش دانشجو در این رشته باید از طریق وزارت آموزش و پرورش و شورای گسترش پیگیری شود.
توجه ویژه به شهرستان بجستان با اختصاص بیش از نیمی از پست‌های استخدامی سال جدید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در آزمون استخدامی امسال وزارت بهداشت توجه ویژه‌ای به شهرستان بجستان شده است، گفت: از مجموع مجوز 100 پست استخدامی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آزمون استخدامی امسال وزارت بهداشت 53 پست به شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت الله مدنی بجستان اختصاص یافته است.
دکتر احمدی در ابتدای سخنان خود با تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته ازدواج اظهار امیدواری کرد که با سیاست‌های دولت در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بتوانیم در راستای افزایش جمعیت گام برداریم. 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس