رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد:

مهمترین هدف اجرای طرح پزشک خانواده، ارتقاء کیفیت خدمات و تحقق عدالت در سلامت است

انتشار محتوا: ۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۳۸:۰۸ قبل از ظهر
دکتر احمدی در دیدار با فرماندار گناباد با اشاره بر نقش پزشک خانواده در بهبود سلامت آحاد جامعه، ضمن تشریح این برنامه به اهمیت همکاری بین بخشی تاکید کرد.
farmandari gonabad

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه گفت: محور اصلی پزشک خانواده، پوشش همگانی خدمات حوزه سلامت است که سه بعد اصلی پوشش کامل جمعیت، صرفه‌جویی در هزینه و اجرای بسته کامل پزشکی خانواده برای شهروندان را شامل می‌شود. 
دکتر احمدی به نحوه پوشش خدمات در این طرح اشاره کرد و افزود: به ازای هر ۳ هزار نفر یک پزشک خانواده و به ازای هر هزار و ۵۰۰ نفر یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
رئیس اجرای طرح پزشک خانواده در دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از برکات اجرای این برنامه، اصلاح نظام ارجاع خواهد بود که به منظور افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و کاهش هزینه‌های سلامت طراحی شده است.
معاون بهداشت دانشگاه نیز در این جلسه درباره چگونگی ارائه خدمات درمانی در نظام ارجاع و ضرورت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و اتصال آن به سامانه‌های وزارت بهداشت مطالبی عنوان کرد.
دکتر جواد صادقی‌نسب افزود: بهترین اقدام برای پرکردن فاصله میان نظام شبکه بهداشت و حوزه درمان، ارائه خدمات سطح بندی شده و اجرای نظام ارجاع است.
 وی تصریح کرد: در نظام ارجاع، سطوح ارائه مراقبت‌ها از عمومی به تخصصی و از پیشگیری اولیه تا درمان‌های پیچیده، با هدف مدیریت هزینه‌ها و بیماری‌ها نظم می‌یابد.
یادآور می‌شود، نظام ارجاع سلامت نظامی هدفمند است که اگر به نحو صحیح اجرا شود، علاوه بر اینکه از مراجعه مکرر بیمار به پزشکان مختلف، دریافت خدمات ناقص و تکرار خدمات تشخیصی در حوزه درمان پیشگیری می‌کند، موجب کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان و کاهش مصرف داروهای غیرضروری می شود، ضمن آن که تضمین کننده کیفیت ارایه خدمات درمانی نیز خواهد بود.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس