دکتر احمدی:

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک سرمایه اجتماعی است

انتشار محتوا: ۱۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۳۱:۰۰ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در افتتاحیه بازدید ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه‌ای گفت: این دانشگاه یک سرمایه اجتماعی برای شهر است و از هیچ تلاشی برای ارتقای آن فروگذار نخواهیم کرد.
Dr Ahmadi

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در ابتدای این جلسه که در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، به تشریح تاریخچه مختصری از روند راه‌اندازی و فعالیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از آغاز تا کنون پرداخت و با اشاره به حضور 131 عضو هیأت علمی گفت: هم اکنون بالغ بر 1900 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه نظارت در طی سال‌های زیادی از عمر وزارت بهداشت به شکل سنتی بوده است، تصریح کرد: همین عدم وجود یک ساختار مناسب برای رصد فعالیت‌ها بر اساس الگوی مشخص باعث شد تا از سال 1395 استانداردهای موسسه‌ای اعلام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه دور اول اعتباربخشی موسسه‌ای شامل 66 استاندارد بود، افزود: در آن دور از اعتباربخشی دانشگاه موفق شد 40 استاندارد از 42 استاندارد الزامی را تکمیل و گواهی مشروط دو ساله اعتباربخشی را اخذ کند که از این حیث با دانشگاه‌هایی همچون شهید بهشتی، مشهد و شیراز هم تراز بودیم.
دکتر احمدی با اشاره به انجام دو دور اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی، اظهار کرد: در دور اول این اعتباربخشی در سال 98 تاییدیه دو ساله و در دور دوم اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی که سال 1401 انجام شد، دانشگاه موفق به کسب تاییدیه سه ساله شد.
وی با اشاره به اجرای دور دوم ارزیابی بیرونی اعتباربخشی موسسه‌ای گفت: پس از تشکیل کمیته‌های هشت گانه و صدور ابلاغ اعضای آن، جلسات کارگروه‌ها به طور مرتب برگزار و مستندات به دبیرخانه ارسال شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد: همه در دانشگاه هم نظر و هم عقیده هستیم که اگر به اعتباربخشی معتقد باشیم 80 درصد موارد حل شدنی هست.
اعتقاد به موضوع اعتباربخشی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد نهادینه شده است
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: به عنوان رئیس دانشگاه این اطمینان را به شما می‌دهم که اعتقاد به موضوع اعتباربخشی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد نهادینه شده است.
وی اعتباربخشی موسسه‌ای را ماحصل تلاش شبانه روزی و کار گروهی همراه با همدلی عنوان و اظهار کرد: اسناد بالادستی از جمله برنامه عدالت، تعالی و بهره وری و برنامه‌های توسعه 5، 6 و 7 نگاه ویژه‌ای به اعتباربخشی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه هدف از اعتباربخشی ارتقای کیفیت است، گفت: تلاش کردیم تا برنامه استراتژیک دانشگاه را تدوین کنیم که اتفاقا تایید برنامه استراتژیک توسط هیات امنا دانشگاه یکی از سنجه‌های اعتباربخشی است.
دکتر احمدی با ابراز خرسندی از اینکه امروز اعتباربخشی یک موضوع آشنا برای عمده کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد است، بر لزوم بهره بردن از راهنمایی‌های ارزیابان بیرونی تاکید کرد و گفت: نتایج بازدید و گزارش ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه‌ای نقش تحلیلی مشاوره‌‎ای خوبی برای مجموعه دانشگاه دارد و به بهبود فرآیندها کمک خواهد کرد.
دکتر احمدی با اشاره به اهمیت نتایج حاصل از اعتباربخشی پیشنهاد داد تا اعتباربخشی جایگزینی برای سایر ملاک‌های متنوع امتیازدهی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شود.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس