تعامل دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی ظرفیت‌سازی اجتماعی در راستای ارتقای سلامت جامعه است

انتشار محتوا: ۲۵ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۰:۰۰ قبل از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تعامل دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی ظرفیت‌سازی اجتماعی در راستای ارتقای سلامت جامعه است.
f

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با تبریک هفته بهزیستی که امسال با شعار « برای مردم ؛ برای به زیستن» برگزار می‌شود، از همه مدیران، کارشناسان، سازمان‌های مردم نهاد و فعالان این حوزه قدردانی کرد.
وی با اشاره به فعالیت‌های مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی با سازمان بهزیستی اظهار کرد: علاوه بر فعالیت‌های همچون غربالگری و یا خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به جامعه هدف بهزیستی، به تازگی سازمان بهزیستی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه هدف بهزیستی تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرده‌اند که همکاری در زمینه‌های غربالگری، تشخیص و مداخله بیماری‌های مختلف گروه‌های هدف بهزیستی متناسب با شرایط و ظرفیت‌های معاونت بهداشت، تدوین و اجرای طرح‌ها و بسته‌های آموزشی و توانبخشی مورد نیاز طرفین در ارائه خدمات سلامت شنوایی و بینایی کودکان از جمله موارد آن است.
دکتر احمدی با اشاره به نسبت بالای جمعیت سالمندی در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خوشبختانه حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته پرستاری سالمندان در این دانشگاه ظرفیت خوب و ویژه‌ای را در راستای انجام کارهای پژوهشی، توانمندسازی و تاثیرگذاری در رفتارهای ارتقادهنده سلامت برای سالمندان را فراهم کرده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد که دانش‌آموخته دکترای سالمندشناسی است اظهار کرد: حفظ و ارتقاء سلامت جسمی، روانی اجتماعی و معنوی سالمندان، توانمندسازی سالمندان، تقویت حمایت‌های اجتماعی برای ارتقاء سرمایه اجتماعی، ارتقای سطح فرهنگی جامعه در خصوص پدیده سالمندی، توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در امور سالمندی و ... از جمله اهداف و رسالت‌های تربیت دانشجویان پرستاری سالمندان است.
دکتر لیلا صادق‌مقدم، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، تصویب پایان‌نامه محصول محور در حوزه سالمندی به سفارش اداره بهزیستی و برگزاری اردوهای اختصاصی برای سالمندان را از جمله فعالیت‌ها و برنامه‌های مشترک انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی و اداره بهزیستی عنوان و اظهار کرد: همچنین موضوعات بااهمیت مربوط به دوران سالمندی از جمله آلزایمر، فشارخون، خودمراقبتی و ... در قالب همایش‌ها و وبینارهای حضوری و مجازی برای سالمندان ارائه شد.
وی، ویزیت در منزل سالمندان در مناطق روستایی را از جمله برنامه‌های انجام شده بیان و تصریح کرد: علاوه بر این اقداماتی مانند بررسی محیط سالمند و ایمنی آن، آموزش به مراقبین و برخی کمک‌های حمایتی هم انجام شده است.
دکتر صادق‌مقدم، برگزاری کلاس‌های تقویت شناختی و بازی درمانی برای سالمندان ساکن در خانه سالمندان، برگزاری مسابقه نقاشی نوه و پدر و مادر بزرگ‌ها در راستای تقویت تعامل بین نسلی، تهیه کلیپ و موشن گرافی برای سالمندان به سفارش بهزیستی و همکاری و تعامل با موسسه خیریه فرزانگان سالمندان گناباد را از دیگر برنامه‌های مشارکتی دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی بیان کرد.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس