به گزارش وبدا، در راستای راه اندازی دورههای آموزش تخصصی دستیاری بیهوشی و کودکان، دکتر علیرضا جلالی فراهانی، دکتر محمد غروی و حسین ترکمن از هیات ارزشیابی رشته تخصصی بیهوشی و دکتر عبدالکریم حامدی، دکتر فرح اشرفزاده و مریم میلاد از هیات ارزشیابی رشته تخصصی کودکان از امکانات دانشکده پزشکی و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی بازدید کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در جلسه افتتاحیه بازدید که در سالن اجلاس شهید سجادی بیمارستان علامه بهلول برگزار شد، به تشریح تاریخچه مختصری از روند راهاندازی و فعالیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از آغاز تا کنون پرداخت و با اشاره به حضور 131 عضو هیأت علمی گفت: هم اکنون بالغ بر 1900 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دکتر رضا احمدی با اشاره به ماندگاری پزشکان متخصص در 9 رشته تخصصی، وجود اعضای هیات علمی و کادر درمان مجرب و متعهد را از جمله ظرفیتهای نیروی انسانی یاد کرد و گفت: از نظر زیرساختهای فیزیکی هم بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان یکی از هفت بیمارستان برتر کشور در جشنواره عمران سلامت دارای کاملترین و به روزترین تجهیزات پزشکی است.
وی افزود: در طراحی و ساخت این بیمارستان برای 16 بخش مختلف از 16 نوع رنگ متفاوت استفاده شده که نمونه بارزی از همراهی هنر و سلامت است.
دکتر احمدی با اشاره به ظرفیتهای دانشکده پزشکی گناباد گفت: در دور دوم اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی که سال 1401 انجام شد، این دانشگاه موفق به کسب تاییدیه سه ساله شد.
دکتر احمدی با اشاره به افزایش دانشآموختگان بومی رشته پزشکی عمومی در این دانشگاه، گفت: راهاندازی رشتههای تخصصی بیهوشی و کودکان فرصت مناسبی است تا با استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و امکانات و زیرساختهای موجود بتوانیم پزشکان متخصص بومی در این رشتهها تربیت و نیاز منطقه را برای سالها تامین کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه در ادامه این جلسه گفت: با توجه به امکانات و نیروی انسانی متخصص دانشگاه و بر اساس مصوبه شورای دانشگاه، درخواست راهاندازی دورههای آموزش تخصصی دستیاری بیهوشی و کودکان در سال 1401 به شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور ارسال شد.
دکتر رضا اسماعیلی افزود: با توجه به پیگیریهای ریاست دانشگاه در جلسات حضوری با معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، هیاتهای ارزشیابی رشتههای تخصصی بیهوشی و کودکان از مجموعه امکانات دانشکده پزشکی و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی بازدید کردند.
وی تصریح کرد: بررسی شاخصهای نیروی انسانی متخصص، میزان و ترکیب پذیرش بیماران و فضاهای آموزشی در دسترس در بیمارستان از مهمترین موضوعات مورد بررسی در جلسات مشترک هیاتهای ارزشیابی و گروههای آموزشی دانشگاه بود.
دکتر اسماعیلی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش در پنجاهمین آزمون دستیاری تخصصی پزشکی کشور در سال 1402، امسال بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ نفر به عنوان دستیار تخصصی پذیرفته خواهند شد و راه اندازی دورههای آموزش تخصصی دستیاری بیهوشی و کودکان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گام مهمی برای تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز دانشگاه بویژه براساس ظرفیت پذیرش بومی خواهد بود.