به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه جمعیت فعال و پویا را جزء ارکان اصلی اقتدار برای هر کشوری عنوان و اظهار کرد: با توجه به كاهش نرخ رشد جمعيّت و نرخ باروري مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه 1393 سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ و تاکید کردند که با هماهنگي و تقسيم كار بين اركان نظام و دستگاههاي ذيربط در اين زمينه، اقدامات لازم با دقّت، سرعت و قوّت صورت گيرد.
دکتر رضا احمدی با اشاره به تصویب و اجرای قانون«حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت یکی از سازمانهای پیشگام در راستای اجرای این قانون است.
وی با بیان اینکه قرارگاههای جوانی جمعیت در راستای اجرای این قانون در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تشکیل شده است. خاطرنشان کرد: تا کنون 15 جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تشکیل و76درصد مصوبات آن اجرایی شده است.
رییس کمیته گروههای مردمی ستاد صیانت از خانواده و جوانی جمعیت استان خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره مساله جمعیت اظهار کرد: براساس برآوردهای جمعیتی صورتگرفته، جمعیت ایران به سوی پیری حرکت میکند که این مساله یک ابربحران است.
زهرا سوارکار با تاکید بر اینکه باید با استفاده از فرصت کوتاه پیش رو اقدامی عاجل برای افزایش جمعیت انجام داد، تصریح کرد: تبیین اهمیت موضوع جمعیت، ترویج گفتمان جمعیت و مطالبه مشفقانه از مهمترین راهبردهایی است که در این زمینه دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: در قانون«حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مشوقهای خوبی برای افزایش جمعیت پیش بینی شده است که این به تنهایی کافی نیست و باید بتوانیم دغدغه مساله جمعیت را به درستی به مردم منتقل کنیم.
سوارکار ادامه داد: ملت ایران در دورههای مختلف همچون دوران دفاع مقدس با همراهی خوب خود، پیچیده ترین مسایل را حل کردهاند و امروز هم با تببین و انتقال درست مشکل جمعیت، این موضوع نیز با مشارکت مردمی حل شدنی است.
در پانزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مجموع پیشنهادهای رسیده از کمیتههای تخصصی 14 مورد به تصویب قرارگاه رسید که برای اجرا به واحدهای مربوطه ابلاغ خواهد شد.