دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی با دستیار ویژه و قائم مقام سازمان برنامه و بودجه

انتشار محتوا: ۶ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۵۲:۱۵ بعد از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با دکتر ممبینی دستیار ویژه و قائم مقام سازمان برنامه و بودجه کشور، تخصیص ردیف بودجه برای بیمارستان‌های گناباد و بجستان و اختصاص اعتبارات آموزشی را خواستار شد.
didarrr

به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار که مسئول دفتر نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در تهران، فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت و درمان، رئیس شورای اسلامی شهر و مسئول دفتر نماینده در بجستان و مدیر بودجه دانشگاه هم حضور داشتند، به ارائه گزارشی از دستاوردها، موفقیت‌ها و وضعیت آموزشی دانشگاه پرداخت و گفت: با توجه به حذف ردیف سایر از بودجه دانشگاه‌ها در پرداخت برخی از هزینه‌های آموزشی از جمله حق‌التدریس اعضای هیات علمی با چالش مواجه هستیم.
دکتر احمدی با اشاره به اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در خصوص اخذ مجوز تاسیس دو بیمارستان 64 تختخوابی در شهرستان‌های گناباد و بجستان، گفت: تمامی اقدامات لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت انجام شده است و امیدواریم با اختصاص ردیف بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه به آن‌ها، بتوانیم عملیات اجرایی این پروژه‌های درمانی را هرچه سریعتر آغاز کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با قدردانی از هماهنگی‌های دفتر نماینده مردم در تهران، از همراهی مسئولان بجستان هم در این دیدار تشکر کرد و گفت: طی دو سال گذشته به همت مهندس صفایی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در دیدارهای مختلف با مسئولان سازمان برنامه و بودجه، تخصیص اعتبارات مورد نیاز دانشگاه پیگیری شد.
 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس