به گزارش وبدا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با اشاره به پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم (۱ تا ۱۵ بهمن) گفت: این پویش با هدف ارتقای دانش آحاد جامعه در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یددار و اهمیت مصرف لبنیات در سطح کشور در حال برگزاری است.
دکتر جواد صادقی نسب افزود: "ید" به عنوان یک ریزمغذی مهم در پیشگیری از گواتر، افت بهره هوشی، ناهنجاریهای مادرزادی و... در نمکهای تصفیه شده یددار موجود است.
وی تصریح کرد: میزان مصرف نمک در مناطق تحت پوشش دانشگاه دو و نیم برابر حد مطلوب است که این مسئله نیازمند مداخلات همه جانبه است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: با توجه به اینکه گناباد یکی از قطبهای تولید شیر در استان است و همچنین ارزش غذایی بالای لبنیات ولی متاسفانه سرانه مصرف شیر و لبنیات به دلایل مختلف در این منطقه پایینتر از حد مطللوب است.
دکتر صادقی نسب خاطرنشان کرد: داوطلبین سلامت با توجه نقش کلیدی در انتقال مفاهیم بهداشتی میتوانند در این پویش ملی، همانند گذشته یاریگر بخش بهداشت باشند.
در پایان این مراسم از فاطمه هاشمیفر از مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 به عنوان داوطلب سلامت نمونه کشوری و از خانمها صغري آخرتي، معصومه پردل، نجمه نجفي، سميه كوهستاني، فاطمه نجفي، شهربانو قرباني، ليلا ترابي، عفت مومني، فاطمه نيكپور، زهرا حاجي جمهوري، الهام نژادنقي، صديقه آشفته و معصومه حسن پناه به عنوان داوطلبان سلامت نمونه شهرستان گناباد تقدیر شد. همچنین در این مراسم از علي براتزاده (خانه بهداشت گيسور) و سميه رمضاني (پايگاه سلامت غدير) به عنوان مربیان نمونه داوطلبان سلامت قدردانی شد.
یادآور میشود، داوطلبان سلامت افرادی هستند که در همکاری داوطلبانه با نظام سلامت آموزشهای مرتبط حضوری و مجازی در حوزه سلامت را فراگرفته و با ارائه آموختههای خود به خانوارهای تحت پوشش، شبکههای بهداشت و درمان کشور را در ارتقای سطح سلامت جامعه یاری میکنند.