جلسه بررسی وضعیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویی دانشجویان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا، دکتر رضا اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای این جلسه که در محل سالن ابن سینا برگزار گردید، اظهار کرد: این جلسه با هدف پاسخگویی به سؤالات، نظرات و انتقادات دانشجویان بین الملل و چاره اندیشی برای حل مشکلات آنان برگزار شده است.
وی ادامه داد: از آنجائیکه راهبرد بینالمللی سازی یک راهبرد آینده نگاری برای دانشگاه است این مسئله برای ما اهمیت داشته تا بتوانیم برنامههای عملیاتی خاص و متناسب این راهبرد را در دانشگاه به خوبی طراحی کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: بررسی راهکارهای تخفیف در شهریه دانشجویان بینالملل، نحوه استفاده از ظرفیت آنان در حوزه آموزش و پژوهش، تسهیل در فرآیند حضور آنان در دانشگاه، آرایش واحدی دانشجویان و... از جمله مواردی است که باید روی آن بحث نمود و لذا امیدواریم با هم اندیشی، برنامهریزی بهتری برای اقامت و بهره مندی بهتر از پتانسیل این دانشجویان داشته باشیم.
دکتر لیلا صادقمقدم معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با بیان اینکه در مسائل پژوهشی و پایان نامهها، تسهیلگری لازم انجام خواهد شد، افزود: قطعا تشریک مساعی که بین ما و کشورهای مختلف وجود دارد بسیار کمک کننده خواهد بود.
در ادامه این نشست، حسن ایرانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز گفت: وقتی به دانشجویی در قالب دانشجوی شهریه پرداز در دانشگاه مشغول به تحصیل شد به عنوان یک دانشجوی روزانه مطرح بوده و هیچ فرقی با سایر دانشجویان ندارد.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان بینالملل نظیر دانشجویان روزانه میتوانند از خدمات تغذیه در سلف سریسهای دانشگاه بهرهمند گردند و هزینه غذا نیز طبق تعرفه وزارت از دانشجو اخذ میگردد.
ایرانی تصریح کرد: در بحث خوابگاه نیز دانشجویان بینالملل در خوابگاههای دولتی اسکان داده میشوند، ضمن اینکه بر اساس دستورالعمل، تسهیلات دانشجویی به دانشجویان بینالملل تعلق نمیگیرد؛ البته میتوانند از خدماتی نظیر بیمه حوادث و بیمه سلامت که با درخواست شخص دانشجو در دفاتر بیمه امکان پذیر است، بهرهمند گردند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ابراز کرد: مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه نیز با بهرهمندی از توان روانشانسان باتجربه، آماده ارائه مشاورههای تحصیلی، آموزشی، خانوادگی، قبل از ازدواج، فردی و خدمات روانپزشکی و دارودرمانی و مددکاری به صورت حضوری، تلفنی و اینترنتی است.
شایان ذکر است در این جلسه تعدادی از مدیران گروههای آموزشی نیز به ارائه نظرات خود پرداختند و در ادامه نیز دانشجویان بینالملل مشکلات و چالشهای خود را بیان نمودند.
حدود ۵۰ دانشجو از کشورهای مختلف در دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول به تحصیل هستند.