آزمون دفاتر خدمات سلامت همزمان با سراسر کشور با حضور نماینده مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار گردید.
به گزارش وبدا، معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر حدود 160 دفتر خدمات سلامت در کشور فعال هستند، اظهار کرد: در این دفاتر، یک هزار و 700 نفر دانش آموخته رشته مهندسی بهداشت محیط بکار گرفته شدهاند ولی با توجه به اینکه تعداد 160 دفتر خدمات سلامت برای پوشش کل کشور کافی نبود، کمیته راهبردی دفاتر خدمات سلامت بر اساس دستورالعمل وزیر وقت بهداشت، تصمیم به انتشار فراخوانی برای گسترش تعداد این دفاتر گرفت که از طریق رسانهها اطلاعرسانی شد.
دکتر مجتبی کیانمهر افزود: متقاضیان بخش خصوصی از بین دانش آموختگان دانشگاهی در تمامی رشتهها با اولویت رشتههای بهداشتی و درمانی، تا 10 دی ماه فرصت ثبت نام در سامانه https://reg.mobiniranian.ir داشتند و 24 دی ماه همزمان با سراسر کشور، آزمون کتبی آن توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج این آزمون، دو تا سه برابر ظرفیت انتخاب و برای گزینش نهایی و مصاحبه به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور معرفی میشوند و دفاتر خدمات سلامت جدید در سطح کشور میتوانند دانشآموختگان رشتههای مختلف را به عنوان مسئول فنی و کارشناس جذب کنند.
دکتر کیان مهر، افزایش کیفیت خدمات با به کارگیری نیروهای متخصص دانشگاهی و آموزش دیده را از اهداف راهاندازی این دفاتر عنوان کرد و افزود: در گذشته، دولت باید کیفیت و سلامت محصولات غذایی، بهداشتی، آرایشی و درمانی را تضمین میکرد که این کار به نیروی انسانی زیادی نیاز داشت و این نیاز، بیشتر هم میشد، در نتیجه، طرحی مطرح شد که این وظیفه به بخش خصوصی سپرده شود و ارائه دهندگان کالا یا خدمات، کیفیت و سلامت محصول خود را تضمین کنند. در حال حاضر دفاتر خدمات سلامت در سه زمینه شغلی غذا و دارو، درمان و بهداشت به مردم خدمت می کنند.