در پانزدهمین جلسه کمیسیون مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با تاسیس مرکز آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد موافقت شد.
به گزارش وبدا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مسیر تحقق اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران و به منظور پاسخ به نیاز روزافزون جامعه، اقدام به سامان بخشی آموزش مهارتی و حرفهای در حوزه سلامت نمود.
دکتر مجتبی کیانمهر با بیان اینکه مرکز ملی آموزشهای مهارتی و حرفهای علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، مأموریت رهبری، وظایف ستادی و اعتباربخشی نظام آموزش مهارتی و حرفهای سلامت را برعهده دارد، افزود: در همین راستا با پیگیریها و تلاشهای انجام شده توسط معاونت آموزشی دانشگاه و حمایتهای دکتر باذلی ریاست محترم دانشگاه، با تاسیس مرکز مهارتی و حرفهای علوم پزشکی در پردیس دانشگاه موافقت شد.
وی تصریح کرد: از ابتدای مهرماه امسال با آغاز سال تحصیلی جدید و با توجه به ضرورتهای پیش آمده، به رغم مشکلات و تنگناهای مالی، کار اخذ مجوز تاسیس این مرکز آغاز و زیرساختها و تجهیزات مورد نیاز آن با یک افق بلند مدت تهیه شد.
معاون آموزشی دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از شرایط این مرکز بالاتر از استانداردهای خواسته شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود، در اولین بازدید کارشناسان وزارت بهداشت مورد تایید قرار گرفت.
دکتر کیانمهر تصریح کرد: مرکز آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی به همه کارکنان و عموم مردم امکان میدهد تا با شرکت در دورههای مهارتی و حرفهای علوم پزشکی، گواهینامه مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دریافت کنند که البته اين گواهي جايگزين مدارك رسمي دانشگاهي نخواهد شد.
وی با بیان اینکه مدت هر دوره بسته به محتواي آن از دو هفته معادل 50 ساعت تا شش ماه معادل 600 ساعت است، افزود: حداقل 30 درصد ساعات دوره به صورت عملي برگزار میشود و تعداد مهارت جویی که در هر کلاس میتوانند شرکت کنند، حداکثر50 نفر است.
دکتر کیانمهر با تاکید بر اینکه دورههای این مرکز محدود نیست و تمامی مهارتهای مصوب مرتبط با علوم پزشکی را شامل میشود، تصریح کرد: آموزشهای این مرکز، فرصت شغلی جدید و بستر کار آفرینی را برای مهارت آموزان فراهم میکند و قطعا این افراد نسبت به کسانی که چنین دوره هایی را نگذرانده باشند، دارای دانش و مهارت بیشتری خواهند بود که برای استخدام، شروع به کار، اخذ مجوز مربوطه برای شروع فعالیت و … در اولویت بوده و دارای صلاحیت بیشتری هستند.
دکتر کیان مهر با قدردانی از دکتر باذلی رئیس دانشگاه، دکتر بصیری مقدم مدیر مرکز، اعضای هیات مدیره و همه همکاران و دستاندرکاران راهاندازی این مرکز در معاونت آموزشی و نعمت اله عباسی کارشناس مرکز، تصریح کرد: همکاران پرتلاش در معاونت آموزشی نشان دادند که شرایط سخت اقتصادی و مشکلات متعدد نمیتواند موجب توقف توسعه دانشگاه در ابعاد گوناگون گردد و مسیر پیشرفت دانشگاه هر روز با شتاب بیشتری پیموده می شود.
شایان ذکر است، دکتر جواد باذلی، خانم دکتر مریم معاون سعیدی، دکتر مهدی بصیری مقدم و دکتر مجتبی کیانمهر، اعضای محترم هیات مدیره مرکز آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستند.