با هدف امکان آشنایی و استفاده از کتابخانه مرکزی و مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دوازدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور ،تورهای مجازی تهیه شده است که از طریق http://tour.gmu.ac.ir قابل دسترسی است.
تور مجازی کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تور مجازی کتابخانه به مجموعهای از فایلهای صوتی، تصویری و ویدئویی اطلاق میشود که امکان آشنایی با محیط کتابخانه را بدون حضور فیزیکی در آن فراهم میکند.
هدف از ایجاد تورهای مجازی کتابخانه از بین بردن محدودیتهای مکانی و زمانی است و با ایجاد تور مجازی، امکان دیدن فضا برای علاقمندانی که به هر دلیل مانند دوری راه امکان مراجعه حضوری به کتابخانه را ندارند، فراهم میشود.
همچنین با ایجاد تور مجازی، تمایل در مخاطبان جهت بازدید فیزیکی از کتابخانه افزایش مییابد و نیز امکان آشنایی تعداد بیشتری از افراد با حوزه کتاب و کتابخوانی و خدمات کتابخانهها فراهم میشود.
با استفاده از دید سه بعدی و 360 درجهای که توسط تور مجازی ایجاد میشود، امکانات و بخشهای موجود کتابخانه به شکل مناسبی نمایش داده میشود.
علاوه بر این، به دلیل اهمیت رعایت نظم و سکوت در کتابخانه، امکان بازدید حضوری و فیزیکی از بخشهای مختلف معمولاً وجود ندارد، اما با استفاده از تور مجازی میتوان به خواست منطقی متقاضیان پاسخ داد و به آنان اجازه داد امکانات فراهم شده را به زیبایی و در بهترین شرایط ممکن مشاهده نمایند.
تور مجازی مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی گناباد
تور مجازی مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، موقعیت تصویری از بخشهای مهارت بالینی پرستاری، فوریتهای پزشکی، مامایی، بهداشت، هوشبری، اتاق عمل، مراقبتهای ویژه و سالن آناتومی را به کاربر میدهد.
تصاویر مذکور که با قابلیت چرخش 360 درجه در هر یک از موقعیتهای تصویری و با فنآوری خاص تهیه شده، این امکان را به بازدید کننده میدهد که بدون نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه، در فضای مرکز مهارتهای بالینی حرکت نموده و از داخل ساختمانها و اتاقها بازدید نماید. در این سفر مجازی کاربر میتواند به طور کامل با هر یک بخشهای مراکز بالینی آشنا شده و در محوطه و مسیر دلخواه حرکت نماید.
تور مجازی دوازدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور (آذرماه 1396 ؛ گناباد)
مزایای تور مجازی برای کنفرانسها، سمینارها و کنگرهها
۱- امکان بهرهمندی تعداد زیادی از کاربران از همایش و سمینار برگزار شده
۲- عدم محدودیت مکانی و زمانی به صورتی که کاربران میتوانند به صورت شبانهروزی و ۳۶۵ روز سال از تمامی نقاط دنیا از سمینار و کنفرانس و کنگره دیدن و از آن استفاده کنند.
۳- صرفه جویی در وقت و هزینه با کم کردن رفت و آمد و هزینههای اقامت و بسیاری موارد دیگر
۴- امکان ارائه بیشترین تعامل با بینندگان به نحوی که با نمایش مجازی میتوان حس حضور فیزیکی را در افراد ایجاد کرد.
۵- رضایتمندی بیشتر بینندگان و کاربران به دلیل هزینه، وقت، زحمت کمتر و خدمات بهتر در بازدید مجازی.
۶- امکان پوشش تمامی موارد موجود در کنفرانس و همایش در بازدید مجازی و امکان نمایش تمامی جزئیات با کیفیت بسیار بالا، که این مورد شاید در حضور فیزیکی میسر نباشد.
در دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور که روزهای ۸ و ۹ آذرماه با حضور سرپرستان و دبیران کمیتههای تحقیقات دانشجویی و دانشجویان دانشگاههای شمال شرق کشور برگزار شد، حدود ۵۰ مقاله به صورت سخنرانی و حدود ۲۰۰ مقاله نیز به شکل پوستر ارائه شد.
در تور مجازی این کنگره قابلیت بازدید مجازی از مراسم افتتاحیه، سالنهای سخنرانی و پوستر، پانلها، بازدید از قطب گردشگری ریاب و اختتامیه فراهم میباشد.
یادآور میشود؛ تورهای مجازی دانشگاه علوم پزشکی گناباد توسط حبیب شارعینیا مسئول آموزش مجازی دانشکده پرستاری و با همکاریها و هماهنگیهای معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، مسئول کتابخانه مرکزی، مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، مسئول فناوری اطلاعات(IT) پردیس و همچنین با همکاری مهندس سید هادی متولی تهیه شده است.
آدرس بازدید از تورهای مجازی دانشگاه علوم پزشکی گناباد: http://tour.gmu.ac.ir