با موافقت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دو نفر در دوره دکتری تخصصی پژوهش محور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد پذیرفته می شوند.
به گزارش وبدا، رئیس مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این مرکز در راستای تحقق اهداف و رسالت خویش، دوره دکتری تخصصی پژوهشی در حوزه توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت درخواست نمود و به این منظور از نیمه دوم سال 1388 مقدمات ایجاد دکتری تخصصی پژوهش محور در راستای تحقق این هدف را فراهم نمود. پس از تکمیل مدارک، ایجاد شرایط مورد نظر و تامین اعتبار از سوی ریاست دانشگاه، رئیس کمیته نظارت، ارزیابی و ارتقای دکتری تخصصی پژوهش محور، یازدهم خرداد ماه امسال از این دانشگاه بازدید و از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی این دوره در مرکز تحقیقات موافقت به عمل آمد.
دکتر مهدی مشکی افزود: به منظور ارتقای کیفیت رساله های دکتری در جهت انطباق با نیازهای اساسی کشور، گسترش نهضت تولید علم و حل علمی مشکلات کشور، تقویت و تسهیل حضور و تلاش تمام وقت دانشجویان دکتری در دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی، در راستای تحقق اهداف چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی مبنی بر دستیابی به جایگاه اول علمی و فناوری در منطقه آسیای جنوب غربی، آیین نامه دوره دکتری تخصصی پژوهشی Ph.D. by Research)) پنجم بهمن ماه 1387 در شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی به تصویب رسید.
وی اظهار داشت: دوره دکتری تخصصی پژوهشی Ph.D. by Research)) یکی از بالاترین مقاطع تحصیلی آموزش عالی است که به اعطای مدرک دکتری تخصصی پژوهشی Ph.D. by Research)) میانجامد و مجموعه ای هماهنگ، از فعالیت های پژوهشی و آموزشی است. دکتر مشکی افزود: هدف از ایجاد دوره دکتری تخصصی پژوهشی، تربیت افرادی است که ضمن احاطه یافتن به علوم مرتبط در زمینه ای خاص و آشنا شدن با روش های پیشرفته تحقیق و دستیابی به جدید ترین مبانی پژوهشی بتوانند ضمن فراهم آوردن بستری جهت حل مشکلات مبتلا به جامعه و در دست گرفتن رهبری پژوهش، با نوآوری در زمینه ارتقاء و توسعه روشهای نوین و پل زدن بین علوم پایه و کاربردی با هدف ارتقاء سلامت، گامی در جهت خودکفایی کشور و توسعه پایدار و گسترش مرزهای دانش و ارتقاء علمی مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها و احیاء روحیه خودباوری برای دست یابی به تازه های جهان دانش بر دارند.