به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی با موضوع «بهبود تغذیه و سلامتی با محصولات کشاورزی سالم» در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.
به گزارش وبدا، در این کارگاه آموزشی که با شرکت داوطلبین سلامت و تسهیلگران جهادکشاورزی برگزار گردید، دکتر ملکی به بیان تاریخچه بکارگیری سموم، انواع سموم، وضعیت استفاده از سموم در دنیا و ایران و مضرات سموم برای سلامتی پرداخت.
دکتر پوزشی، دیگر مدرس این کارگاه آموزشی با بیان اینکه محصول سالم، محصولی است که باقیمانده مواد شیمیایی موجود در آن شامل سموم و کودهای شیمیایی زیر نرم استاندارد باشد، گفت: در تولید محصول سالم سعی بر آن است تا به جای استفاده از سم، کنترل آفات به روشهای زراعی، مکانیکی و با بهرهگرفتن از روشهای بیولوژیک و مانند آن انجام شود.
وی تولید محصول سالم را از مهمترین راهکارها در جهت دستیابی به سلامت و توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: باید تولید محصولات سالم، گسترش بیشتری یافته و فراگیر شود.
دکتر پوزشی ضمن ارائه راههای شناخت انواع محصولات ارگانیک بومی منطقه، به سوالات مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ گفت.