در گرامیداشت هفته ملی ازدواج، کارگاه مهارتهای همسرداری به همت گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و با مشارکت اداره ورزش و جوانان شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا، در این کارگاه آموزشی که با حضور زوجین جوان و تعدادی از پرسنل ادارات شهرستان گناباد برگزار شد، دکتر سعادتی پژوهشگر و مدرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان نکاتی در زمینه آیین همسرداری، گفت: همسرداری مهارتی است که زوجین با شناخت توانمندیها، تفاوتها و حساسیتهای یکدیگر بتوانند به نیازهای جسمی، عاطفی، روانی و جنسی طرف مقابل پاسخ دهند به طوری که هر دو نفر، احساس رضایت خاطر و آرامش نسبی داشته باشند.
وی افزود: شایسته است همسران با شناخت کامل تفاوتهای یکدیگر و یادگیری روشهای ابراز محبت، سعادت خود و خانواده را بیمه نمایند و از کوتاهترین لحظههای با هم بودن، بیشترین بهرهها را ببرند.
دکتر سعادتی به تفاوتهای روانشناختی زن و مرد در زندگی مشترک اشاره کرد و گفت: میزان اعتماد به نفس زنان با احساس اطمینان آنان از دوست داشته شدن، رابطه مستقیمی دارد در حالی که مردان زمانی از اعتماد به نفس کافی برخوردارند که بتوانند درخواستهای همسر خود را برآورده کنند؛ زنان دوست دارند برای حل شدن یک موضوع درباره آن صحبت کنند در حالی که مردان این عمل زنان را پر حرفی تلقی میکنند.
وی اظهار داشت: زنان دوست دارند که همسرانشان محبت خود را ابراز نمایند، اما مردان فکر میکنند که نیازی به گفتن این جملات نیست.
دکتر سعادتی پس از بیان مهارتهای همسرداری، ویژگیهای یک ازدواج سالم را برشمرد و خاطرنشان کرد: قانون طلایی یک ازدواج موفق، اقدام به موقع، انتخاب مناسب و ارتباط صحیح است.