مشارکت 55درصدی جمعیت هدف شهرستان‌های گناباد و بجستان در بسیج ملی کنترل فشارخون

انتشار محتوا: ۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۹:۰۰ قبل از ظهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تاکنون 55 درصد جمعیت هدف شهرستان‌های گناباد و بجستان در بسیج ملی کنترل فشارخون شرکت کردند.



به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی در نشست خبری به تشریح فعالیت‌های انجام شده در راستای اجرای طرح ملی بسیج کنترل فشارخون پرداخت و گفت: از آغاز اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون تاکنون 55درصد از جمعیت افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی شهرستانهای گناباد و بجستان در این طرح شرکت کردند.
وی با بیان اینکه تا کنون در قالب اجرای این طرح، فشارخون 34 هزار نفر از جمعیت گروه هدف، کنترل و در سامانه ثبت شده است، اظهار کرد: کنترل فشارخون در قالب اجرای این طرح تا 15 تیرماه در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، بیمارستان‌ها و 23 ایستگاه ثابت و سیار ادامه دارد.
دکتر مرادی با اشاره به مشارکت بیشتر خانم‌ها در این طرح، خاطرنشان کرد: با توجه به قرارداشتن در فصل کار و کشاورزی و به منظور فراهم کردن شرایط برای کنترل همه جمعیت هدف تحت پوشش، علاوه بر برپایی ایستگاه‌های ثابت و سیار در مساجد، پارک‌ها و ...، مقرر شد تا در روزهای پایانی اجرای این طرح، خانه‌های بهداشت، عصرها هم به مدت دو ساعت، خدمات سنجش فشارخون را انجام دهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به وجود 7هزار بیمار دارای فشارخون بالا در حوزه تحت پوشش دانشگاه گفت: پیش‌بینی می‌شود که با اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون، تعداد مبتلایان شناسایی شده افزایش یابد.
دکتر مرادی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در اجرای پرونده الکترونیک و نظام ارجاع است، خاطرنشان کرد: بسیج ملی کنترل فشارخون باعث شد تا پرونده الکترونیک کسانی که اولین مراجعه را تا کنون نداشته‌اند، فعال شود.
وی افزود: گرچه تا کنون برنامه‌های غربالگری مختلفی در معاونت بهداشت انجام شده است ولی بسیج ملی کنترل فشارخون یک طرح ملی است که با مشارکت بخش‌های مختلف وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی انجام می‌شود.
دکتر مرادی از جامعه هدف شهرستان‌های گناباد و بجستان خواست تا با توجه به مهلت ده روزه باقی مانده از اجرای این طرح، جهت اندازه‌گيري و ثبت عدد فشار خون خود با یکی از سه روش مراجعه به نزديكترين مركز خدمات جامع سلامت، خانه بهداشت یا پایگاه سلامت محل سكونت، مراجعه به ايستگاه‌هاي موقت برپا شده و يا ثبت فشار خون در سامانه www.salamat.gov.ir   اقدام كنند.  
دکتر مرادی با قدردانی از تلاش همه همکاران خود در معاونت‌های دانشگاه و همچنین روابط عمومی دانشگاه، از همه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی که در راستای اجرای هرچه بهتر این طرح همکاری و همراهی نمودند، تشکر کرد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس