معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: 127هزار نفر از شهروندان گنابادی و بجستانی، پرونده الکترونیک سلامت دارند.
به گزارش وبدا، دکتر ایرج مرادی با بیان این مطلب در جمع بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، اظهار کرد: از این تعداد تاکنون 30درصد هیچ گونه مراجعهای به مراکز بهداشتی نداشتهاند.
وی با بیان اینکه اولین سطح سیستم نظام ارجاع از بهداشت آغاز میشود، گفت: در راستای اجرای این طرح، مردم در اولین اقدام از وجود پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت به عنوان مشاورانی امین و قابل اعتماد بهرهمند میشوند و در صورت نیاز به پزشکان متخصص در سطح 2 ارجاع داده خواهند شد.
دکتر مرادی از پرونده الکترونیک سلامت به عنوان یک خدمت بزرگ نام برد و افزود: با تکمیل این پرونده، سابقه همه ویزیتها، داروهای قابل استفاده و بیماریها در هر کجای کشور با کدملی فرد ارائه میگردد تا ضمن کنترل وضعیت سلامتی فرد، از بروز تداخلات دارویی جلوگیری شود.
وی، اجرای این طرح را موجب تحقق عدالت در سلامت و کاهش هزینههای حوزه درمان بیان و خاطرنشان کرد: در این طرح هیچ محدودیتی نیست و تنها ممکن است برای افرادی که برای موارد غیرضروری به خدمات تخصصی مراجعه میکردهاند، یک سری محدودیت خلاف عادتها ایجاد شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بسیج ملی کنترل فشارخون را یکی دیگر از برنامههای مهم حوزه بهداشت برشمرد و تصریح کرد: یکی از اهداف این طرح این است که افرادی به مراکز بهداشت مراجعه نمیکنند، از سلامت خود مطلع و اولین مراقبت سلامت را دریافت کنند.
دکتر مرادی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح فشارخون افراد بالای 30سال، زنان باردار و افراد دارای نارسایی کلیوی اندازهگیری و در سامانه ثبت میشود، اظهار کرد: این خدمت در 49 خانه بهداشت، 13 پایگاه سلامت و 18 مرکز خدمات جامع سلامت به گروه هدف شهرستانهای گناباد و بجستان ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح از 17 خرداد به مدت یک ماه و در قالب هزار شیفت نفر در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اجرا میشود، گفت: به منظور دسترسی راحتتر همه افراد گروه هدف، پایگاههای سیار سلامت هم در این مدت در نقاط مختلف مستقر خواهند شد.