گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسات و کارگاههای آموزشی مختلفی برای صنوف فعال در ماه رمضان برگزار کرد.
به گزارش وبدا، در یکی از این کارگاههای آموزشی که در آستانه ماه ضیافت الهی برگزار شد، نمایندگان صنف پخت حلیم، شله و آش حضور داشتند و آموزشهای بهداشتی لازم را فراگرفتند.
در این کارگاه آموزشی که باحضور نمایندگان و مسئول اتحادیه صنف مربوطه، کارشناسانی از فرمانداری، اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت در سالن زکریا برگزار شد، مسائل و نکات بهداشتی در زمینه پخت حلیم، شله و آش ارائه گردید.
همچنین در این جلسه تاکید شد که به غیر از مشاغل رستوران، کبابی و طباخی، صنوف دیگر حق تهیه و طبخ حلیم، شله و آش را در ایام ماه مبارک رمضان ندارند و سایر متقاضیان باید برای اخذ پروانه اقدام کنند و در غیر این صورت، با متخلفان برابر مقررات رفتار خواهد شد.
در کارگاه آموزشی دیگری که به مناسبت ماه رمضان با حضور قنادان برگزار شد، آخرین دستورالعملها در خصوص نحوه استفاده از رنگهای خوراکی مجاز ارائه گردید و بر استفاده قنادیها از رنگهای مجاز خوراکی که نحوه و میزان ترکیب آن رنگ بر روی برچسب آنها ذکر شده است، تاکید گردید.
ارائه نکات آموزشی در خصوص تهیه زولبیا و بامیه به روش بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط از دیگر بخشهای این کارگاه آموزشی بود.
همچنین در این جلسه 10 روز به قنادان مهلت داده شد تا نسبت به تهیه رنگهای خوراکی مجاز و دارای مشخصات بهداشتی اقدام نمایند که در غیر اینصورت برابر مقررات با متخلفان رفتار خواهد شد.