زنگ سلامت با شعار «زندگی سالم، بانشاط و امید» نواخته شد

انتشار محتوا: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۳۰:۰۰ بعد از ظهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم نواختن زنگ سلامت در مدرسه قرآنی شهید دوستدار گفت: دین اسلام، دین شادی و نشاط است.


                                                                                  برای مشاهده تصاویر کلیک کنید



به گزارش وب‌دا، دکتر علی عالمی در این مراسم با اشاره به شعار امسال هفته سلامت«زندگی سالم، بانشاط و امید»، از دین اسلام به عنوان دینی شادی‌آفرین و بانشاط یاد کرد و افزود: بر خلاف تصور برخی از افراد که دین اسلام را دین غم معرفی می‌کنند، اظهار کرد: در اسلام، بی‌حوصلگی و کسالت به شدت مورد نکوهش قرار گرفته و داشتن امید و نشاط در زندگی مورد تاکید قرار گرفته است.
وی، امید و ایمان به خدا را از ویژگی‌های مومنان برشمرد و تصریح کرد: وجود عباراتی همچون«الا بذکر الله تطمئن القلوب» و « لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ» در قرآن کریم نشان دهنده این است که امید و توکل به خداوند متعال نقش مهمی در ایجاد آرامش خاطر و اطمینان قلب و در نتیجه جلوگیری از افسردگی دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه هفته سلامت امسال « 1 تا 7 اردیبهشت‌ماه» برگزار می‌شود، افزود: شعار امسال سازمان جهانی بهداشت هم در مورد افسردگی است و نباید فراموش کنیم که افسردگی سن و سال خاصی ندارد و می‌تواند در همه سنین در افراد مختلف ایجاد شود.
دکتر عالمی با اشاره به شعار سال سازمان جهانی بهداشت تحت عنوان«بیایید در مورد افسردگی حرف بزنیم»، تاکید کرد: یکی از مشکلات اساسی این است که فکر می‌کنیم اختلالات روانی و از جمله افسردگی، بد است و باید یا آن را پنهان و یا از آن فرار کنیم در صورتی که افسردگی هم مثل هر بیماری دیگری قابل پیشگیری، درمان و تشخیص است.
وی با بیان اینکه صحبت کردن درباره افسردگی می‌تواند موجب رفع قبح اجتماعی این مشکل شایع شود، ادامه داد: هر فردی که در زندگی احساس کم انرژی بودن دارد، از وجود غمی پنهان در زندگی رنج می‌برد و یا از انجام وظایف روزمره خود ناتوان است باید به فکر بررسی خود از نظر وجود یا عدم وجود افسردگی باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه گاهی اوقات، به راحتی انگ تنبلی به دانش‌آموزان می‌زنیم، تاکید کرد: معلمان باید به خوبی با شناخت دانش‌آموزان، در صورتی که علائمی از افسردگی را در آن‌ها مشاهده کنند، در جهت معرفی‌شان به متخصصین امر و بررسی‌های لازم تا رفع مشکلات و ایجاد شادابی و نشاط در آن‌ها تلاش کنند.
دکتر عالمی با تاکید بر اینکه بیماری‌ها و اختلالات روانی قابل پنهان کردن نیستند، اظهار کرد: افسردگی بیماری شایعی است که در 15 سال آینده بیشترین بار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به جامعه تحمیل خواهد کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تشریح روزشمار هفته سلامت، «تحرک بدنی، تفریحات سالم و فعالیت گروهی» را شعار نخستین روز این هفته عنوان و ابراز کرد: بازی‌های بومی و محلی از جمله بازی‌های سرگرم‌کننده‌ای است که ضمن تحرک و فعالیت بدنی خوب، از شادابی و نشاطی بالایی برخوردار است.
دکتر عالمی با اشاره به اهمیت تقویت سطح سواد سلامت افراد جامعه گفت: باید از ایده‌ها، خلاقیت‌ها و توان خود دانش‌آموزان برای فرهنگ‌سازی در جهت تقویت سواد سلامت جامعه بهره گرفت.
وی، خانواده را مهمترین رکن هر جامعه‌ای دانست و با تاکید بر اهمیت توجه به نهاد خانواده، خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی اوقات بسیاری از اختلافات و دعواهای بین والدین و فرزندان و یا اختلافات همسران به دلیل افسردگی یکی از طرفین یا هر دو طرف ایجاد می‌شود و در صورتی که به خوبی و به موقع افسردگی تشخیص و درمان گردد، قطعا از بسیاری از اختلافاتی که  ممکن است موجب اختلال در روند زندگی شود، جلوگیری خواهد شد.
دکتر عالمی، نهاد خانواده و مسئولیت اجتماعی را شعار آخرین روز از هفته سلامت امسال عنوان و اظهار کرد: انتخابات 29اردیبهشت‌ماه عرصه مهمی برای ایفای نقش و مسئولیت اجتماعی افراد است.
وی، طرح تحول نظام سلامت را یکی از مهمترین برکات نظام جمهوری اسلامی و از دستاوردهای دولت تدبیر و امید بیان و ابراز کرد: اقداماتی که در راستای طرح تحول نظام سلامت در طول سال‌های 93 تا کنون انجام شده است در 30 سال گذشته بی‌سابقه بوده است که به عنوان نمونه در طول سه سال گذشته بالغ بر 70 هزار مورد وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهرستان‌های گناباد و بجستان انجام شده است.
وی افزود: همچنین کلیه دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه دوره اول و دوم، مکمل‌های آهن و ویتامین D  را دریافت کرده‌اند

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس