جلسه آموزشی بسیج اطلاع رسانی مصرف نمک یددار تصفیه شده ویژه داوطلبان سلامت شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا، این جلسه با همکاری واحد تغذیه معاونت بهداشت و با هدف آموزش داوطلبان سلامت در خصوص اهمیت انتخاب نوع نمک مصرفی، نحوه صحیح نگهداری آن و اختلالات ناشی از کمبود ید در محل سالن زکریا برگزار شد.
خانم حسینی کارشناس تغذیه معاونت بهداشت، با بیان اینکه ید به عنوان یکی از مواد مغذی ضروری بدن است که باید روزانه مصرف شود، اظهار کرد: اگر چه توصیه میشود نمک بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم باید تصفیه شده و یددار باشد.
وی با تاکید بر اینکه نمک یددار در اکثر فعالیتهای بدن مانند رشد و تکامل جسمی و عصبی، تولید انرژی و عملکرد طبیعی مغز و سلولهای عصبی نقش مهمی دارد، عنوان کرد: کمبود ید باعث کاهش بهره هوشی و قدرت یادگیری در کودکان و دانشآموزان میشود.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در ادامه این جلسه، در خصوص نحوه نگهداری صحیح و مصرف نمک یددار مطالبی را ارائه کرد.
یادآور میشود، در پایان این جلسه تعدادی تراکت آموزشی در اختیار داوطلبان سلامت قرار گرفت تا آموزشهای لازم را به خانواده های تحت پوشش خود ارائه کنند.