با حضور روانشناسان و مددکاران ادارات و ارگانهای مختلف شهرستان گناباد، کارگاه مداخلات روانی در بحران و بلایا برگزار شد.
به گزارش وبدا، اکرم صاحبی، مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بارها جمله « حادثه خبر نمی کند » را شنیدهایم و گاهی با حادثه و اتفاقی غیرمترقبه و غیر قابل پیش بینی نیز مواجه شدهایم و در مواقعی همچون بروز زلزله، سیل و....، بعد از متحمل شدن خسارات مالی و گاهاً جانی افسوس خورده ایم که اگر فلان شرایط یا فلان کار را در مواقع امداد و کمک رسانی انجام می دادیم شاید میزان آسیب وارده کمتر می بود.
وی افزود: وقتی بحرانی رخ می دهد یا بلایی نازل می گردد اکثر افراد دچار بلاتکلیفی و سردرگمی می شوند؛ همه می¬خواهند کمک کنند ولی چطور و چگونه نمی دانند و گاهی هم اتفاق میافتد که در اثر ناشی گری در امداد، بر میزان آسیب افزوده شده است لذا امسال هفته سلامت روان پیامی در خود داشت که تلنگری بود بر اینکه هر چه سریعتر در جهت توانمندسازی روانشناسان، مشاوران و تمامی کسانی که به نوعی در حیطه سلامت روان کار می کنند، اقدام گردد.
خانم صاحبی تصریح کرد: آنچه در زمان بحران رخ می دهد علاوه بر آسیبهای مالی و جانی، آسیبهای روحی ـ روانی است که بالغین و کودکان را درگیر میکند و به جرأت می توان گفت که از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار است و با این هدف گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اقدام به برگزاری این کارگاه دو روزه کرد.
وی افزود: در این کارگاه آموزشی که با حضور 40 نفر از روانشناسان و مددکاران ادارات و ارگانهای مختلف شهرستان گناباد از جمله مراکز سلامت جامعه، اداره بهزیستی، آموزش و پرورش، اداره زندان، هلال احمر و ... در سالن زکریا برگزار شد، شرکتکنندگان آموزشهای لازم را فرا گرفتند تا در صورت وقوع حادثه به صورت تیمی و برای کاهش آسیب های روانی اقدام کنند.