کارگاه آموزشی استانداردهای نان با حضور نانوایان و پرسنل بهداشتی در سالن زکریا برگزار شد.
به گزارش وبدا، دکتر حسین ابراهیمی معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای این کارگاه آموزشی، ضمن خیرمقدم، به تشریح اهداف برگزاری این کارگاه پرداخت.
در ادامه این کارگاه آموزشی دکتر محمدزاده، متخصص طب سنتی، مطالبی را در خصوص نان، خواص انواع نان و اهمیت سبوس در نان ارائه کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر درصدی از سبوس نانها گرفته میشود.
مهندس میزراقلی رئیس اداره استاندارد شهرستان گناباد هم در این کارگاه آموزشی، مطالبی را پیرامون استانداردهای آرد و نان بیان و با اشاره به تولید مواد غذایی در جامعه امروزی، اظهار کرد: در بعضی از صنایع مانند کارخانجات قند جهت سفید نمودن قند تولیدی از مواد رنگ بر استفاده میشود که این عمل برای سلامت انسان مضر است.
مهندس مردانی مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، ضمن بیان شرایط بستهبندی نان، در خصوص لزوم اهمیت آن در بسته بندی نانهای سطح شهر که در حال حاضر توسط 14 نانوایی آزاد پز عرضه میشود، توضیحاتی را ارائه کرد.