کارگاه آموزشی ظرفیت سازی پیشگیری از سوء رفتار با کودکان برگزار شد

انتشار محتوا: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۲:۰۰ قبل از ظهر

مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کارگاه آموزشی ظرفیت‌سازی پیشگیری از سوء رفتار با کودکان شرکت کرد.



به گزارش وب‌دا، خانم صاحبی گفت: در این کارگاه آموزشی که در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد، کارشناس مسئولان سلامت روان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حضور داشتند.
وی افزود: با توجه به اجرای برنامه نظام تحول سلامت و در راستای برگزاری این کارگاه  ضروری است پس از ارسال دستور العمل نحوه اجرای برنامه از دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت وزارت، موارد کودک آزاری شناسایی و جهت انجام کارهای پیگیری و مراقبت به پزشک مرکز بهداشتی درمانی و روانشناسان مراکز سلامت جامعه ارجاع گردند.
وی بدرفتاری با کودک را استفاده عمدي از قدرت، زور، تهديد و يا نيروي جسماني عليه كودك توسط يك فرد و يا يك گروه كه به سلامتي، حيات، رشد و عزت نفس كودك لطمه زده  يا احتمال ايجاد صدمات بعدي را افزايش دهد، عنوان و اظهار کرد: بدرفتاری با کودک شامل بدرفتاری جسمي، بدرفتاری جنسي، بدرفتاری هيجاني یا عاطفی،  انواع مسامحه یا  غفلت و استثمار است.
خانم صاحبی، نقائص تکاملي و هوشي، اختلال در دلبستگی و اعتماد به نفس، اختلالات روانپزشکی (کنترل ضعيف تکانه‌ها، نااميدي، دلبستگي ضعيف، رفتارهاي خود تخريبي و  اختلال پس از حادثه ، افسردگی)، اختلالات رفتاری (پرخاشگري شديد ، عدم رعایت قوانین ، بزهکاری و ...) و تمایل بیشتر بچه هائي که مورد آزار جسمِي  قرار مي گيرند برای استفاده از تنبيه جسمي را از مهمترین پیامدهای بدرفتاری با کودک عنوان کرد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس