کارگاه آموزشی آبزیان و نقش آنها در سلامت برگزار شد

انتشار محتوا: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۵:۰۰ قبل از ظهر

به همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه آموزشی آبزیان و نقش آنها در سلامت برگزار شد.


 


به گزارش وب‌دا، خانم حسینی کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به سرانه پایین مصرف آبزیان در کشور و بویژه در شهر گناباد و اهمیت و نقش مصرف آبزیان در تغذیه، کارگاه آموزشی آبزیان و نقش آنها در سلامت با هدف ارتقاء آگاهی کارکنان بهداشتی برگزار شد.

وی افزود:در این کارگاه آموزشی که توسط واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه و با همکاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان گناباد در سالن زکریا برگزار شد، امیر حسین تفقدی از مدیریت شیلات و آبزیان استان خراسان رضوی به عنوان مدرس حضور داشت.

خانم حسینی بیان کرد: در این کارگاه آموزشی در خصوص ارزش غذایی ماهی و میگو، شناسایی انواع ماهی‌ها، تاثیرات مثبت مصرف آبزیان در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری‌های مختلف، مشخصات ماهی سالم و روش شناسایی ماهی تازه و فاسد، ماندگاری و .... مطالب مفید و ارزشمندی ارایه شد.

وی تصریح کرد: این آموزش‌ها به کارکنان بهداشتی ارائه شد تا با انتقال به سایر گروه‌ها، شاهد افزایش روزافزون مصرف این ماده غذایی ارزشمند در سفره غذایی خانواده‌ها باشیم.

 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس