جلسه آموزشی توجیهی نانوایان شهرستان گناباد برگزار شد

انتشار محتوا: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۰:۰۰ قبل از ظهر

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جلسه آموزشی توجیهی نانوایان شهرستان گناباد برگزار شد.



به گزارش وب‌دا، جلسه آموزشی، توجیهی قوانین و دستورالعمل های بهداشتی ویژه نانوایان شهرستان گناباد با حضور متصدیان نانوائی‌ها، اعضاء کار گروه آرد و نان و بازرسان بهداشت محیط این شهرستان در سالن شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
دکتر علی عالمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با بیان اینکه برابر قانون و دستورالعمل های بهداشتی استفاده از کنجد فله و فاقد مشخصات بهداشتی و همچنین تولید و عرضه نان روغنی در نانوائی‌ها ممنوع است، افزود: در این راستا با هدف جلوگیری از تهدید سلامت و امنیت غذایی جامعه، بازرسین بهداشت محیط پیگیری لازم را انجام داده و برخورد قضایی با نانوایی های متخلف صورت خواهد گرفت.
در ادامه این جلسه، مهندس حسن مردانی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه به دلایل ممنوعیت استفاده از کنجد فله و فاقد مشخصات بهداشتی و همچنین تولید و عرضه نان روغنی اشاره و خواستار اجرای قانون و دستورالعمل آن توسط کلیه متصدیان نانوایی های شهرستان شد.
دکتر محمدزاده مقدم، پژوهشگر طب سنتی ایرانی در این مراسم ضمن بیان اهمیت نان از دیدگاه طب سنتی، به لزوم برنامه‌ریزی جهت استفاده از آرد با درصد سبوس بیشتر و بهداشتی در نانوایی‌ها تاکید کرد.
مهندس ایزدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناباد هم در این جلسه، ضمن تشکر و قدردانی از معاونت بهداشت دانشگاه در برگزاری این دوره آموزشی، به اهم فعالیت های اداره صنعت، معدن و تجارت و همچنین کار گروه آرد و نان شهرستان و برنامه های در دست اقدام این کار گروه اشاره کرد.
مهندس افتخاری مقدم رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی شعبه گناباد هم ضمن ارائه شرح مختصری از وظایف قانونی این شرکت، تصریح کرد: توزیع و بسته‌بندی نان فقط توسط نانوایان آزادپز دارای مجوز بهداشتی امکان پذیر است و نانوایان استفاده کننده از آرد یارانه ای، حق بسته بندی، تهیه نان روغنی، کلوچه و ....را ندارند.
وی در ادامه به تشریح و تبیین قوانین و دستورالعمل های مرتبط با این شرکت در قبال نانوایی ها پرداخت.
مهندس محمدرضارادمهر کارشناس بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه، دستورالعمل‌ها و قوانین بهداشتی مرتبط با تولید نان و فعالیت نانوایی‌ها را برای حضار ابلاغ کرد و خواستار پایبندی کلیه متصدیان نانوایی‌های شهرستان به دستورالعمل های بهداشتی موجود ، به منظور کاهش مخاطرات بهداشتی و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت جامعه شد.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس