به همت واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، کارگاه آموزشی پیرامون رویکردهای جدید جمعیتی ویژه روحانیون شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وبدا، معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه به خطرات و تهدیدات ناشی از کاهش نرخ باروری کلی به کمتر از حد جایگزینی اشاره کرد و ضمن تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای سلامت باروری، افزود: باید با سیاست های تشویقی مناسب و عملی، نرخ باروری کلی در کشور افزایش یابد.
دکتر علی عالمی ضمن تشریح وضعیت موجود و سیاستهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص برنامهها و رویکردهای افزایش نرخ باروری کلی گفت: مسئله جمعیت در کشور موضوعی ملی، فرابخشی، علمی و چند تخصصی و در ارتباط با توسعه کشور و اقتدار ملی است.
کارشناس بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: با توجه به این که مساله جمعیت و ارتقای نرخ باروری کلی یک مساله فرابخشی بوده و به همکاری سازمان های متعددی نیازمند است و از آنجا که تلاش تمامی دستگاه های دخیل در امور فرهنگی برای تقویت و تغییر نگرش جامعه ضروری است، لذا جلب مشارکت گروههای مختلف اجتماعی از جمله شخصیتهای مذهبی همچون ائمه جماعت در راستای فرهنگ سازی اقشار مختلف جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
خانم نبیلی افزود: در همین راستا، تا کنون کارگاههای آموزشی ویژهای برای گروههای مختلف از جمله مسئولان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی، بهورزان، کارشناسان و کاردانهای بهداشت خانواده و ماماها برگزار شده است.