رئيس مركز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت، بقاء در درمان و توجه بيشتر به نوجوانان را از مهمترين اهداف پيشگيري از ايدز در دنيا عنوان كرد.
به گزارش وبدا؛ رئيس مركز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت در همايش روز جهاني ايدز بيان كرد: شاخص بقاء در درمان، در بيماران مبتلا به ايدز بسيار مهم است و نشان دهنده موفقيت كشورها در درمان بيماري است.
دكتر محمدمهدي گويا با بيان اين كه در كشور ما شاخص بقاء در درمان HIV 86 درصد بوده است گفت: اين امر خود باعث ميشود كه ابتلا به اين بيماري كاهش يابد.
دكتر گويا در ادامه افزود: در حال حاضر 2 ميليون نفر جمعيت 10 تا 19 سال در دنيا مبتلا به ايدز هستند و بسياري از اين افراد تحت هيچ مراقبتي نيستند.
وي در ادامه با اشاره به مصرف آمفتامينها و آسيبهاي مغزي و رواني كه اين دارو بر مصرف كننده ميگذارد، گفت: مهمترين كاري كه بايد انجام شود اطلاعرساني و مشاوره دادن به جوانان است.
دكتر گويا با تأكيد بر ضرورت ساماندهي جدي آموزش و اطلاعرساني گفت: بايد انگ و تبعيض درباره بيماري ايدز از بين برود. كادر آموزش و درمان حساس شده و احساس مسئوليت بيشتري كنند و يك نظام نامه مدون در اين باره تدوين شود.
دكتر گويا با بيان هزينه بسيار بالا براي درمان بيماران HIV مثبت بيان كرد: كشورها بايد هدف گذاري دقيق در امر سرمايهگذاري براي پيشگيري و درمان اين بيماري انجام دهند تا هزينهها هدر نرود.
دكتر گويا در ادامه افزود: افزايش دسترسي به گروههاي پرخطر، گسترش ارتباط، آموزش و اطلاعرساني، شناخت بيشتر از مؤلفههاي اجتماعي، بازنگري در قوانين و تجديد نظر در برنامههاي پيشگيري و كاهش ايدز از برنامههاي آتي ماست.