افزايش آگاهي و اطلاعات درباره ایدز، مهمترین راه پیشگیری از آن است

انتشار محتوا: ۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۵:۲۲:۰۰ قبل از ظهر

اگر چه هيچ درمان قطعي براي ايدز وجود ندارد ولي با افزايش آگاهي جوانان در رابطه با راههاي انتقال و پيشگيري اين بيماري مهلك مي توانيم گسترش این بيماري را متوقف سازيم .



به گزارش وب‌دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کمیته آموزش و اطلاع رسانی ایدز، افزايش آگاهي و اطلاعات درباره راه‌های پیشگیری از آن را مهمترین و موثرین راه پیشگیری از این بیماری عنوان کرد و افزود: ایدز تنها یک مشکل بهداشتی نیست بلکه یک مشکل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که باید با اطلاع‌رسانی مناسب، زمینه آگاهی و هوشیاری جامعه بویژه نسل جوان که از گروه‌های هدف و پرخطر است را فراهم نماییم.
دکتر علی عالمی با بیان اینکه عدم آگاهي كافي در رابطه با ايدز و وجود رفتارهاي پرخطر نظير استفاده از مواد مخدر، الكل،‌ قرص هاي روان گردان، اكستازي و غيره كه قدرت تصميم گيري را مختل مي كند، راه را براي ابتلا به ايدز هموار مي کند، اظهار داشت: ويروس ايدز از طريق خون، تماس جنسي با افراد آلوده، وسايل تزريقي و آرایشی آلوده به خون و از طریق مادر آلوده به جنين منتقل مي شود. وی، رعايت پاكدامني، فراگیری و عمل به مهارتهای هفتگانه و نه گفتن به دوستان ناباب، پرهيز از رفتارهاي پرخطر و عدم استفاده از تيغ مشترك در آرايشگاه‌ها را از مهمترین راههای پيشگيري از ايدز عنوان و تصریح کرد: باید با افزايش آگاهي، اطلاع رساني و شكست انگ و سكوت در برابر اين بيماري مهلك، از گسترش آن جلوگیری کنیم.
دکتر عالمی با اشاره به نامگذاری اول دسامبر به عنوان روز جهانی ایدز، به تشریح اهمیت این بیماری پرداخت و تصریح کرد: همه ساله در کشور ما به منظور اطلاع رسانی مناسب به عموم مردم و اهمیت دادن بیشتر به این بیماری مهلک، از نهم تا پانزدهم آذر ماه، هفته اطلاع رسانی ایدز نامگذاری می‌شود تا با همکاری و هماهنگی همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با سلامت، در این زمینه فرهنگ سازی شود. وی اظهار امیدواری کرد با برنامه‌های آموزشی بتوانیم بخشی از کم دانشی بویژه نسل جوان را برطرف کنیم چراکه پیشگیری بهترین وسیله برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ایدز است.

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس