معاون بهداشتی گفت: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و غذا ، از اول اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین سال 91 به مدت 45 روز ادامه دارد.
دکتر علیمردانی افزود: در این طرح نه بازرس در قالب چهار اکیپ سیار همه روزه از ساعت 8 تا 20 ، کار بازرسی از کلیه مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام می دهند. وی افزود: در این طرح ، بر کلیه مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی از قبیل اماکن بین راهی ، رستوران ها ، چلوکبابی ها ، اغذیه فروشی ها ، فروشگاه های بزرگ و عمده فروشی ها ، میادین و فروشگاه های میوه و تره بار ، فروشگاه های نوروزی ، آجیل فروشی ها ، خشکبار فروشی ها ، قنادی ها ، نانوایی ها ، وسایط حمل و نقل مواد غذایی و اماکن عمومی از قبیل سرویسهای بهداشتی عمومی داخل شهری و بین راهی ، مهمانسراها ، هتل ها ، مسافرخانه ها ، زائرسراها و اقامتگاه ها ، مساجد ، زیارتگاه ها ، پارکها ، جایگاه های اسکان موقت مسافران نوروزی ، آرایشگاه ها ، گرمابه ها ، ترمینال های مسافربری و اتوبوس ها ، نظارت و بازرسی می شود. دکتر علیمردانی خاطر نشان کرد: کلیه شکایات مردمی از طریق تلفن های 21 – 7250620 معاونت بهداشتی ، 09678 ستاد فوریتهای سلامت محیط و کار و پیغامگیر 7250986 در اسرع وقت رسیدگی می شود.