مسئول مرکز بهداشتی درمانی الزهراء مند گفت: این نمایشگاه به همت معاونت بهداشتی و این مرکز به مدت سه روز در مهمانسرای این روستا برگزار شد.
دکتر حمیده محمدزاده افزود: این نمایشگاه که با هدف فرهنگ سازی سلامت برپا شده است شامل هشت غرفه نان و غلات ، حبوبات و غذاهای سالم محلی ، میوه و سبزیجات و نوشیدنیهای سالم و بهداشتی ، بوفه مدرسه ، ورزشی ، مادر و کودک ، طبخ آبزیان و اندازه گیری فشار خون ، قد و وزن است. وی افزود: همچنین توصیه های کلی تغذیه ای ، تغذیه مناسب و شروع تغذیه کمکی برای کودکان ، ارزش غذایی فرآورده های دریایی و نقش آن در پیشگیری از بیماریها و ترکیب گروه غلات و حبوبات به صورت پمفلت در این نمایشگاه ارائه شد. وی ، آشنایی با تغذیه سالم ، تهیه صحیح خمیر و استفاده از آرد سبوس دار ، میان وعده های مناسب برای دانش آموزان ، نحوه صحیح شستشوی میوه و سبزیجات ، ارزش غذایی جوانه ها و تأثیر فعالیت بدنی بر سلامتی را از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه عنوان کرد.