پژوهش اصلی ترین راه برون رفت از مشکلات حوزه سلامت است

انتشار محتوا: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۰۷:۰۰ بعد از ظهر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران نمونه این دانشگاه گفت: پژوهش راه برون رفت از مشکلات و موضوعات پیچیده و بغرنج حوزه سلامت همچون کرونا است.

 



به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که با حضور اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای همه گیری کرونا راه حل واحدی برای مقابله با این بیماری نوپدید و ناشناخته نبود و بعد از ورود پژوهشگران به عرصه و انجام کارهای تحقیقاتی شاهد ارائه راهکارهای جدید درمانی و تولید واکسن با روشهای مختلف بودیم که این امر در پیشگیری و مقابله با کرونا و ثبات کنونی نقش موثری داشت.
وی افزود: پژوهشگران در سراسر جهان در عرصه‌های مختلف شناخت ویروس، راه‌های پیشگیری، درمان و داروهای مورد نیاز فعالیتهایی انجام دادند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این دانشگاه به رغم اینکه با چالش‌های اعتباری، ساختاری و فرآیندی روبرو هستیم ولی با پشتوانه همکاران متعهد و متخصص دانشگاه مجموعه فعالیتهای ما منجر به گسترش دانش سلامت و ارتقاء پژوهش‌های کاربردی و موثر بر سلامت شده است که این امر باعث ایجاد رفاه در جامعه خواهد شد.
دکتر احمدی افزود: خوشبختانه جهت‌گیری محققین و نخبگان کشور در سالهای اخیر امیدواری بالایی در جامعه علمی کشور ایجاد کرده و شاخص‌ها به ویژه در تولید علم و فناوری حاکی از رشد و البته ثبات قابل قبولی در سطح بین‌الملل است.
وی تاکید کرد: مطابق با سند جامع علمی کشور و رسالت دانشگاه‌های نسل جدید، علاوه بر پیگیری رسالتهای دانشگاه‌های نسل 1 و 2 و 3 ، ماموریت‌گرایی و مسئولیت‌پذیری در حوزه اجتماعی مورد انتظار است.
وی با تبریک هفته پژوهش و فناوری به پژوهشگران دانشگاه، اظهار کرد: هفته پژوهش علاوه بر تکریم و تجلیل از پژوهشگران، فناوران و کارآفرینان، فرصت بسیار مغتنمی است که سیاست‌ها، برنامه‌ها و فعالیتهای پژوهشی را یادآوری و بازخوانی کنیم.
دکتر احمدی با تاکید بر ضرورت سوق دادن پژوهش‌ها به سمت پژوهش‌های کاربردی، گفت: تقویت انجام پژوهش‌های اخلاق محور، شورای پژوهشی و کمیته تحقیقات، توجه و تقویت تحقیقات دانشجویی، موضوعات ثبت بیماریها و پیامدهای سلامت، تقویت و حمایت از هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان، حمایت و تقویت منابع و فرآیندهای اطلاع‌رسانی با تاکید بر منابع الکترونیک، توجه به رشد کیفی و کمی اخلاق مداراه مجلات دانشگاه از مهمترین انتظارات از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه است.
وی، جلب بیشتر کمکهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشویق همکاران بالینی به موضوع پژوهش و حرکت به سمت ایجاد واحد بین‌المللی سازی را از دیگر انتظارات از حوزه معاونت تحقیقات برشمرد و تصریح کرد: مراکز تحقیقات دانشگاه باید نقش موثر خود را در ارتقای سلامت جامعه ایفا کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از زحمات و تلاش‌های معاون تحقیقات و فناوری و همکارانش در واحدهای زیرمجموعه در راستای ارتقای این حوزه قدردانی کرد.

 

تمامی حقوق محفوظ و به پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا تعلق دارد.
تولید و پشتبانی توسط: پورتال زینوپارس