معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دانشگاه و صنعت همیشه به عنوان رکن اساسی توسعه در کنار هم بودهاند و لذا برای شتاب بخشیدن به این فرایند لازم است که ارتباط بین این افراد و مجموعهها بیشتر شود.
به گزارش وبدا، دکتر لیلا صادقمقدم در نشست تخصصی در زمینه توانمندیها، نیازها و چالشهای ارتباط دانشگاه و صنعت که در محل سالن اجلاس دکتر قهرمانی دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه برای رسیدن به دانشگاههای نسل سوم باید قدمهای جدی برداشت، گفت: ما به سمت دانشگاههای نسل سوم در حرکت هستیم و برای این کار باید آموزش و صنعت در کنار هم قرار بگیرند.
دکتر صادقمقدم با اشاره به اهمیت استقلال دانشگاهها و چالشهای اقتصادی پیش رو، بر لزوم تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت تاکید کرد و گفت: سرمایه گذاریها و تجهیزات موجود در حوزه صنعت میتواند کمک بسیار خوبی برای آموزش باشد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در حوزه صنعت هم یک برد دوطرفه وجود دارد، تصریح کرد: در بحث توسعه صنعت میتوان از ایدههای نو و فناورانه برای ارتقای کیفیت و فرایند تولید بهره برد.
وی تصریح کرد: علاوه بر مزایای اقتصادی و سایر منافع، برقراری و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، برای جامعه نیز مزایایی از جمله کمک به افزایش تولید محصولات و خدمات و در نتیجه اشتغال زایی برای مردم منطقه دارد.
دکتر صادقمقدم با تاکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت، خاطرنشان کرد: همه به این موضوع واقف هستیم که باید این ارتباط بیشتر شود و قطعا تقویت ارتباط این دو حوزه به ویژه در شهرستانهای کوچک فواید بیشتری هم در پی خواهد داشت.
شایان ذکر است سخنرانی دکتر علی فیروزی سرپرست دفتر فناوری سلامت دانشگاه، دکتر رؤیا پیروی مینایی مسئول دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، مهندس هادی ایزدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد و جمعی از کارآفرینان و نمایندگان واحدهای تولیدی از دیگر برنامههای این نشست مشترک بود.